banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Sadri Şenerden Milli Takım isyanı

Beşiktaş zaferi sonrası, Bazıları sorumluluğunun farkında değil, gerekeni yaparız diyen Şenol Güneşe Başkan Sadri Şener tam destek verdi: Bu forma çok değerli, herkes kıymetini bilecek. Ayrıca sadece derbilerle de yol alamayız.

Güneş ne ders o!

Futbolcuları ile teknik kadroya moral vermek için günler öncesinden Trabzona giden ve adeta takımla yatıp kalkan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, alınan 3 puanla tüm yorgunluğunu üzerinden attı...

Fanatikin haberine göre; Manisa yenilgisinin ardından da, Beşiktaş olsa kazanırdık diyen ve haklı çıkan Bordo-Mavililerin patronu yine önemli mesajlar gönderdi.

Bu ifadelerini hatırlattığımız Şener, Doğrusu bu işlerde psikoloji çok önemli. Bizim takımımız da böyle üst düzey maçlara çok iyi hazırlanıyor. O gün bu örneği bilerek vermiştim. Tabi ki takımın bunu sahada kanıtlaması da ayrı bir güzellik. Daha da farklı ve iyi olabilirdi aslında diyerek kaçan gollerden duyduğu üzüntüyü vurguladı.

Sadece derbileri kazanarak istenen noktalara gelinemeyeceği vurgusunu da yapan Trabzonsporun patronu, İstikrar şart. Fenerbahçeyi, Beşiktaşı yenip diğer maçlarda olmayacak puanlar kaybederseniz bir yere gidemezsiniz. Takımımızın bu toparlanmayı da yaşayacağına inancım tam dedi.

Serkan niye milli değil?

Başkan Sadri Şenere Şenol Güneşin maçtan sonra bazı oyuncularıyla ilgili yaptığı sert açıklamayı da sorduk... Bazı oyuncular sorumluluğunun farkında değil. Ama olacaklar. Olmazlarsa da kadro dışı kalma, ağır para cezası gibi yaptırımlarımız olacak sözlerine Şenerden tam destek geldi.

 Hocamız ne diyorsa o olur vurgusu yapan Trabzonsporun patronu, Trabzonspor forması çok kıymetlidir. Hakkını giyen herkes vermeli. Aslında güzel örnekler de var; bakın Serkana... Adam hep aynı istikrarda, hep takımın önde gidenlerinden. Hoş o da niye milli takıma alınmaz anlamıyorum ayrı konu. Hocamız bizden ne talep ederse uygulamaktan kaçınmayız, vereceği her kararı sahipleniriz. Ancak şu ana kadar böyle bir isteği olmadı yorumlarını yaptı.

Bu mesaj da Schustere...

Şener son olarak Beşiktaşın hocası Schusterin yaptığı, Biz Avrupada yorulduk. Tabi Trabzon yurt dışında oynamasını bilmez sözlerine de şu tepkiyi verdi: Sanırım bir dil sürçmesi ya da yanlış tercüme vardır. Yoksa Schusterin böyle bir söz söyleyeceğini sanmam. Eğer böyle derse zaten ilk tepkiyi de Beşiktaşlı arkadaşlarımız verir.

fanatik-Serhat Demirtaş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.