banner2
Öne Çıkanlar toz Urfa Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

Sadri Şenerden çarpıcı mesajlar!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bordo-Mavili camiaya seslendi... Hocamızın erken seçim havasına girilmesi ile ilgili rahatsızlığını paylaşıyorum. Haklı. Trabzonda kongre ne ilk, ne son kez olacak. Haftaya şehre gidip üzerime düşeni yapacağım.Futbol takımına da görev düşüyor; kongreyi güzel futbol ve iyi sonuçlarla unutturabilirler.

Trabzonsporda Aralık ayında yapılacak olan kongrenin havasına beklenenden çok erken girilmesi özellikle teknik direktör Şenol Güneşi çok rahatsız etti. 

Bu rahatsızlığı kulübün 1 numarası, Başkan Sadri Şener . Deneyimli antrenörün rahatsızlığına katıldığıını anlatan Bordo-Mavililerin patronu, Kesinlikle haklı. Böyle bir atmosfer oluşması ve bunun hakim olması iyi değil. Kongre dediğin şey Trabzonda ne ilk ne de son kez yapılacak. Takım kentte çok önemli bir olgu durumunda olduğu için kongresi bu kadar önemseniyor olabilir ama yanlış. İşlerin iyi gittiği, ligde zirveyi kovalayan bir takımımız var. Bunun etrafında birleşmeli, çalışmalı, enerjimizi buna yoğunlaştırmalıyız ifadelerini kullandı.

Başkan Şenere sözleşmesi bitecek oyuncuların, Yönetim kalırsa anlaşırız şeklindeki tavrı da soruldu... Sadri Şener, bu konuda da kongre sürecine benzer mesajlar gönderdi: Zaten sözleşmesi bitecek çok oyuncumuz yok. Onların da mukavele değil, futbol düşündüğünden eminim. Şimdi böyle bir ortamda futbol dışı şeylere vakit ayırmak yanlış, vakti değil. O işleri de vakti geldiğinde konuşur, çözeriz.

Gereken dersi almışlardır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.