banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Milletvekili Gaziantep

saadet.org Yeşil Beyaz'a böründü

SAADET'TEN BURSASPOR'A ŞAMPİYONLUK JESTİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Numan Kurtulmuş; Bursaspor'u kutladı. Saadet Partisi ayrıca ilginç bir jest yaparak partinin resmi sitesini yeşil beyaz renklere çevirdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş 2009–2010 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Bursaspor'u tebrik etti. Kurtulmuş yaptığı açıklamada, Bursa sporun elde ettiği bu zaferin tarihi bir başarı olduğunu vurgulayarak "Bir Anadolu takımının sahip olduğu mütevazı imkânlara rağmen böylesine büyük bir başarıya imza atması ve bu sezonu şampiyonlukla tamamlaması gerçekten her türlü takdirin üzerindedir.  Bursaspor elde ettiği bu zaferle sadece Bursa taraftarını değil tüm Türkiye'yi gururlandırmıştır." Dedi.

Anadolu takımlarının son yıllarda ortaya koydukları futbolla süper lige büyük bir heyecan ve kalite kattığını vurgulayan kurtulmuş; Bursaspor'un başarısının bunu tescil ettiğini kaydetti.

Kurtulmuş; "Bursaspor'u yürekten kutluyorum. Bursaspor tarihi bir başarıya imza atmış ve hak ettiği bir zafere ulaşmıştır.  Bu başarıda futbolcusundan, teknik direktörüne, yönetiminden taraftarına tüm Bursaspor camiasının ortaya koyduğu birlik ve bütünlük etkili olmuştur. Ertuğrul Sağlam'ın şahsında Bursaspor camiasını tekrar kutluyor, aynı başarıyı Avrupa şampiyonlar Ligi'nde de ortaya koyacaklarına inanıyorum." Dedi.

SAADET PARTİSİ SİTESİNİ YEŞİL BEYAZ'A ÇEVİRDİ

Öte yandan Saadet Partisi, Bursaspor'a ilginç bir jest daha yaptı. Bursaspor'un şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte parti resmi sitesi, Bursaspor'un renkleri olan Yeşil-Beyaz'a çevirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.