banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Reutersten Türkiye maçı yorumu
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri A Grubunda 8 Ekim Cuma günü Berlinde oynanacak Almanya-Türkiye karşılaşmasında, Almanyada sakatlıklar nedeniyle orta sahada bazı oyunculara değişik görev verileceği sanılıyor.

Reutersın maçla ilgili yorum haberinde, grupta 6 puanlı iki takımın Berlindeki maçını 30 bin Türk taraftarın izleyeceğinin sanıldığı kaydedilirken, iki takımın son olarak, Euro 2008 yarı finalinde karşılaştığı ve Almanyanın maçı 3-2 kazandığı hatırlatıldı.

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löwün orta sahadaki sakat oyuncular nedeniyle Bayern Münihde forma giyen hücuma dönük orta saha oyuncusu Toni Kroosa (20) savunmanın önünde görev verebileceği belirtilen habere göre, Bastian Scweinsteiger ve Kevin Grosskreutzun sakatlanarak kadrodan çıkarılmasının ardından, Kroosun Real Madridli Sami Khedira ile birlikte 4-2-3-1 düzeninde 4lü savunmanın önünde oynaması bekleniyor.

Haberde Löwün, Türkler de grupta favori, ancak biz grubu lider bitirerek, doğrudan Euro 2012ye katılan takım olmak istiyoruz. Bu yüzden bu maç bizim için özel. Taraftar sayısına baktığımızda bu bir nevi deplasman maçı. Bu tür bir destekle onların oyuncuları kendilerinden beklenenden fazlasını ortaya koyabilir. Bu ihtimale de hazırız sözlerine yer verildi.

Almanyanın ilk iki maçında Türkiyeden daha zayıf olan Belçika ve Azerbaycanı yendiği ve Almanyanın gerçek anlamda zorlanmadığı belirtilen haberde, Löwün Türkiye karşılaşmasının daha zor geçeceğini sandığı ifade edildi.

Haberde, Almanyada Stefan Kiesslingin sakatlığı nedeniyle aday kadroda yer alan 3 forvet Cacau, Miroslav Klose ve Mario Gomezin bu sezon ligde toplam 2 gol attığına da değinildi.

TÜRKİYE CEPHESİ VE OLASI 11LER...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.