banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Reşit Akıl'dan taraftara teşekkür
GAP Arena Stadyumu'ndaki maça Şanlıurfa Valiliği'nin temin ettiği araçlarla gelen yaklaşık 10 bin kadın ve çocuk taraftar, sarı-yeşilli takıma 90 dakika boyunca destek verdi,”Akıl” Kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür etti

 

Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü Reşit Akıl, yaptığı açıklamada kadın ve çocuk taraftarların maça getirilmesindeki katkısından dolayı başta Vali Celalettin Güvenç olmak üzere tüm protokol yetkililerine ve taraftarlara  teşekkür etti.

Turgutluspor gibi güçlü bir takımı yendikleri için mutlu olduklarını ifade eden Akıl, şunları kaydetti:

 

Geçen hafta Bozöyükspor deplasmanında bıraktıgımız 2 puan  sonrası mutlak kazanmamız gereken bir musabakaydı bu anlamda Turgutluspor maçını kayıpsız atlattığımız için çok mutluyuz.

 

“Şampiyonluk yolunda alacağımız 3 puana çok ihtiyacımız vardı. Maçın 90 dakikası boyunca futbolcularımız büyük bir özveriyle çalıştılar, ve hak ettiğimiz üç puanı aldık, maç daha farklı bir skorla da bite bilirdi ancak istediğimiz sonucu elde ettik” dedi.

 

“Akıl”bundan sonraki hedeflerini Tepecikspor deplasman maçını kazanmak olduğunu sözlerine ekleyerek, “Bu zorlu deplasman maçımızı kazanmamız halinde büyük ölçüde Şampiyonluğa yaklaşmış olacağız. Ayrıca, maçta bizi destekleyen başta Valimiz olmak üzere tüm protokol üyeleri ve stadı dolduran taraftarlarımıza bu galibiyeti hediye ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Akıl, haftaya zorlu Tepecikspor deplasmanına gideceklerinide hatırlatarak, kalan maçları kazanarak hedeflerine ulaşmak istediklerini ifade ederek sözlerini tamamladı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.