banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Reşit Akıl; Taraftara teşekkür ediyoruz
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yaklaşık 23 bin kişinin izlediği Şanlıurfaspor-Çorumspor maçına, taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Şanlıurfaspor Kulübü 2.Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl, maçtan sonra yaptığı açıklamada GAP Arena’ya gelen binlerce taraftarın oluşturduğu güzel bir atmosferde oynanan müsabakayı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Akıl, GAP Arena Stadyumu'ndaki maça 90 dakika boyunca destek veren taraftarlara teşekkür ederek, maçta desteklerini eksiltmeyen başta Vali Celalettin Güvenç  olmak üzere tüm protokol üyeleri ve stadı dolduran taraftarlara bu galibiyeti hediye ettiklerini söyledi.

TEK HEDEF İSKENDERUN MAÇI

Yoğun yağmur nedeniyle futbolcularımızın biraz sıkıntı yaşadılar ifade eden Akıl,”3-1 gibi net bir skorla kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz,Şampiyonluk yolunda mutlak kazanmamız gereken bir maçtı Bu nedenle kazandığımız için mutluyuz” dedi.

Akıl, bundan sonraki hedeflerini İskenderun Demirçelikspor deplasman maçını kazanmak olduğunu sözlerine ekleyerek, “Bu zorlu deplasman maçımızı kazanmamız halinde Şampiyonluğumuzu ilan etmiş olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.