banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Reşit Akıl; Bu başarı hepimizin
Beyaz Grupta şampiyon olarak 1. Lige çıkan Şanlıurfaspor Yönetimi, biz sezon boyunca desteklerini esirgemeyen Şanlıurfasporlu taraftarlara teşekkür ettiklerini belirterek başarının birlik ve beraberlik içerisinde geldiğini ifade ettiler.

Şanlıurfaspor Yönetimi adına açıklamada bulunan Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü M. Reşit Akıl,ve futbol şube sorumlusu Mehmet Demirkan, şampiyon olarak 1 lige çıktıkları için memnun olduklarını taraftarlarla birlikte başarının aynen devam edeceğini söyledi.
İskenderun DÇ maçı öncesi ve sonrasında kendilerine çok iyi şekilde ağırlayan ve misafirperverlik örneği gösteren İskenderun DÇ. Spor Kulübü başkanı, yönetim kurulu ve taraftarına teşekkür ederek sözlerine başlayan, Şanlıurfa’ya gelen takımlara gösterdiğimiz aynı misafirperverliği onlarda bizlere gösteriyor. Bu açıdan İskenderun D.Çelikspor yönetimine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

TARAFTARLAR BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Şanlıurfaspor Külübü 2. Başkanı ve Basın sözcüsü Reşit Akıl, futbol şube sorumlusu Mehmet Demirkan yaptığı yazılı, açıklamada, deplasmanda  İskenderun Demir Çelikspor ile oynadıkları maçtan Şampiyonluk ile  ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,” başta sayın Valimiz Celalettin Güvenç olmak üzere Emniyet Müdürümüz Mehmet Likoğlu, Şanlıurfa Milletvekillerimiz, Şanlıurfalı iş adamlarımız, ve  bizleri zorlu deplasmanda  yalnız bırakmayan yaklaşık 3 bin  taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımız takımını 90 dakika boyunca destekledi, Şampiyonlukta önemli rol aldıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca İskenderun ‘da yaşayan ve Şanlıurfaspor’umuza kucak açan Şanlıurfalı iş adamı Adıl Koç’a bizleri Yelken Restorantında ağırladığından dolayı teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

43 YILLIK HASRETİN SONU
43 yıllık bir özlemin bir hasretin sona erdiğini belirten Akıl ve Demirkan, hem İskenderun’a gelip bizlerle şampiyonluğu paylaşan hem de şampiyon takımın şehre gelmesini bekleyen vefakar taraftarımıza sabahlara kadar şampiyon takım için tezahürat yapan tüm Şanlıurfalılara da ne kadar teşekkür etsek azdır.

İskenderun’dan Şanlıurfa’ya kadar eşlik eden başta Valimiz Celalettin Güvenç Şanlıurfa Emniyet Müdür Mehmet Likoğlu’na teşşekür ediyoruz. Emniyet teşkilatında gecenin geç saatlere kadar ayakta bekleyen,  herhangi bir taşkınlığa ve  kazaya sebep olmadan güvenli bir şekilde gelmemizi sağlayan emniyet teşkilatına da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.