banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Reşit Akıl; 3’te 3 Yapacağız
Spor Toto 2. Beyaz Grupta deplasmanda oynadığı maçta Tepecikspor ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor, 1. Lig yolunda önemli 2 puan kaybetmişti.

66 puan ile liderliği devam ettiren Şanlıurfaspor’da  Balıkesirspor’unda haftayı Konya Torku Şekerspor’a 2-1 maglubiyetinden sonra Şanlıurfaspor tekrar  avantajlı duruma geldi

Maç sonrası açıklamada bulunan Şanlıurfaspor 2.Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl şöyle konuştu,

Öncelikle Tepecikspor Kulübüne bizleri çok iyi karşıladıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, ve ayrıca Şanlıurfa’dan gelen cefakar şanlı taraftarlarımıza  verdikleri destekten  dolayı teşekkür  ediyorum.

3’te 3 Yapacağız

“Akıl” Banka Asya 1.Liği için üç maçımız kaldı, Saha ve Seyirci Avantajımızı Kullanarak Şampiyonluk Yolunda 3’te 3 yapıp ipi gögüsleyeceyiz

Beyaz Grup`ta maç fazlasıyla liderliğini sürdüren Şanlıurfaspor`da, Baıkesirspor maglubiyetin mutluluğu yaşanıyor.

Haftayı Şanlıurfaspor Tepecikspor karşısında aldığı beraberliğin üzüntüsünü yaşarken rakibimiz Balıkesirspor Konya Torku Şekerspor deplasmanında bıraktığı üç puanla ibre tekrar Şanlıurfaspor’a döndü.

“Akıl, yaptığı açıklamada, Konya Torku Şekerspor Yönetim kurulu,teknik heyet ve futbolcuları verdikleri mücadeleden dolayı kendilerini tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum

1-1 berabere kaldığımız  maçın daha farklı bir skorla tamamlanabileceğini, ancak şampiyonluk yarışında bu tür  olumsuzluklarla karşılaşabiliyoruz, ancak ne olursa olsun şuan avantaj elimizde,olduğunu  ifade eden Akıl, şunları söyledi, geçen hafta sonunda Tepecikspor ile oynadıkları karşılaşmanın berabere sonuçlanmasının `beklenmedik bir durum` olduğunu belirtti.

Özellikle maçın ikinci yarısında üstün oynadıklarına ve girdikleri gol pozisyonlarını iyi değerlendiremediklerine işaret eden “Akıl” ` Bu hafta Bay olduklarını ve 32. haftada sahamızda oynayacagımız Çorumspor  karşılaşmasına 3 puan parolasıyla çıkacağız. buradan mutlak 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Oynayacağımız karşılaşmaları kazanarak şampiyonluğa bir adın daha yaklaşmış olacağız,Hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürüp, Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşıp Bundan sonraki maçları da kazanarak, ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.`dedi….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.