banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Reha Kapsal, Şanlıurfaspor'un Transfer Hedefini Yükseltti

TRANSFER POLİTİKASINI BELİRLİYOR
Sarı-yeşilli takımın izleme komitesi takip ettiği oyuncular hakkında son bilgileri toparlarken, Teknik Direktör Reha Kapsal, ara transfer döneminde izlenecek transfer politikasını belirliyor. Yönetim, ara transfer döneminde takıma takviye yapmaya karar verdi. Özellikle orta saha, ve savunmada yaşanan sıkıntılar teknik heyeti harekete geçirdi.


KANATLARA TAKVİYE OLACAK
Kanatlara da takviye yapma düşüncesinde olan sarı-yeşilli yönetimin PTT 1.Lig'de kadro zafiyeti yaşamayacağı bir kadroyu oluşturmaya devam edeceği ifade edildi.Tecrübeli teknik adam Reha Kapsal, takım içersinde her oyuncunun alternatifini oluşturmak içinde çalışmalarını sürdürüyor.


CİDDİ ANLAMDA TRANSFER GEREKİYOR
Teknik direktör Reha Kapsal, yaptığı açıklamada, takıma ciddi anlamda transfer gerektiğini ve bunu devre arasında gidermeyi düşündüklerini söyledi.İlk yarının son maçında deplasmanda Orduspor ile oynayacaklarını anımsatan Kapsal, iki günlük iznin ardından Antalya'da kamp çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.


REKABETİN OLMADIĞI YERDE BAŞARI OLMAZ
Devre arasının çok kısa olduğunu ve bu durumun kendileri açısından üzücü olduğunu vurgulayan Kapsal, şunları kaydetti:"Kampımız 2 Ocak'ta başlıyor ve burada 8-9 gün çalışma imkanı bulacağız. Milli maç aralarında PTT 1.Lig maçları oynansaydı iki haftalık bir ara kazanırdık. Bu anlamda bana göre çok doğru olmayan bir planlama olmuş. Kampta özellikle transfer anlamında ciddi çalışma yapacağız. Dolayısıyla transfer yapmamız şart ve bu net bir şekilde görülüyor. Şu anda çoğu zaman 11-12 kişiyle antrenman yapmak zorunda kalıyoruz. Rekabetin olmadığı yerde başarı olmaz. İkinci yarı daha sert ve sıkı geçecek, tüm takımlar için telafisi olmayan maçlar oynanacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.