banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Raşit Çetiner; Şanlı taraftarı sevindirmek istiyoruz

 

PTT 1. Lig’in 30. Haftasında deplasmanda Boluspor’la oynayacak olan Şanlıurfaspor, zorlu maçın hazırlıklarını GAP Arena Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmana düz koşu ile başlayan Sarı-Yeşilliler,  egzersiz hareketler ve 9’e 3 dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Teknik Direktör Raşit Çetiner nezaretinde yapılan idman, tam sahada oynanan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmanı Şanlıurfaspor İkinci Başkanı Maruf Güneş, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Yavuz ve Proje Geliştirme Sorumlusu Vedat Bucak ile bir grup taraftar izledi.

 

Boluspor hazırlıkları iyi gidiyor

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, yaptığı açıklamada, geçen hafta Samsunspor’u 2-1 kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, futbolcularının Boluspor maçına çok iyi hazırlandığını söyledi.

Boluspor maçının önemini bildiklerini dile getiren Çetiner, “Bu maç bize ne kazandıracak onu da biliyoruz. Boluspor iki maç arka arkaya kaybetmesini yaralı bir aslana benzetirsek orada bizim işimizin ne kadar zor olduğunu gösteriyor. Ayrıca futbolcu arkadaşlarımın çalışma tempoları bizleri umutlandırıyor. Kendilerine güveniyoruz, oradan puan veya puanlar alıp bizi sevenleri, bize gönül verenleri mutlu etmek istiyoruz. İnşallah istediğimizi başarır ve şehrimize mutlu döneriz” şeklinde konuştu.

Çetiner, kart cezalısı olan Kağan dışında takımda eksik bulunmadığını da kaydetti.

 

Hazırlıklar Bolu’da devam edecek

Boluspor maçı için yarın sabah 10.30 uçağıyla Ankara’ya gidecek olan Şanlıurfaspor kafilesi, buradan da karayoluyla Bolu’ya geçecek. Sarı-Yeşilliler, Cuma ve Cumartesi günü son hazırlıklarını Bolu’da tamamlayarak kampa girecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.