banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

Urfaspor 1461 trabzonspor maçında taraftarlarını güldüremedi 1-1



 Maça oldukça hızlı başlayan  bir kaç gol pozisyonundan yararlanamayan  Şanlıurfaspor aradığı golü 27. Dakikada penaltıdan buldu. Bu dakikada ceza sahasına yapılan ortaya  Amın Askar topu önüne almak isterken 1461 Trabzonspor defansından  Oğulcan elle müdahale etti maçın yan hakemi bayrağı ile penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Edinyo tou ağlara gönderdi.

Golden sonra 1461 Trabzonspor atakları oldu. 40. dakikada ard arda hatalar yapıldı. Kaleci Emrah topu elinden kaçırdı, defans topu kornere çeldi , korner atışından sonra top ceza sahasına geldi, Timur rakibine müdahale edince Hakem teredütsüz penaltı noktasını göstedi. Okan topun başına geçti atışını yaptı, Kaleci Emrah sol köşeden penaltıyı kurtardı, penaltının ardından her iki takımın futbolcuları bir birlerine girdiler.
Penaltı atışından sonra Timur, Hikmet , Oktay ve Şaban sarı kart gördüler.  Şanlıurfaspor'da Hikmet Balioğlu karşılaşmanın ilk yarı da ki uzatma dakikasında kırmızkartla oyun dışında kaldı. Şanlıurfasporu zorlu bir  ikinci yarı bekliyor.
İkinci Yarıda beklenen oldu. Teknik idrektör tuğay Keirmoğlu forvet oyuncusu Ahmet Aras'ı oyundan alırken, yerine stoper Ramazan Sal oyuna dahil oldu. Trabzon temsilcisi  Barış Memiş ,Hamza Gür'ün yerine oyuna girdi.
1461 10 kişi kalan Şanlıurfaspor karşısında aradığı golü 75. dakika da Batuhan ile buldu. Ceza sahasında giren Batuhan defansı rahat geçti ve kalecinin solundan topu yerden ağlara bıraktı.
Şanlıurfaspor'da ikinci yarıda özellikle  Timur, Edinyo, Lualua, sahada adeta gezindiler. teknik direktör Tugay Kerimoğlu ise oyuncu değşikliklerini zamanında yapmadı. Şanlıurfaspor  sezonun ikinci yarısında kendi sahasında konuk ettiği Samsun, Bolu ve 1461 Trabzonspor karşılaşmalarından galip gelemeyerek 7 puan kayıp etti. Şanlıurfaspor aldığı bir puanla ligde kalma yolunda büyük yara aldı. Yakın takipçilerinden kurtulmak isteyen Şanlıurfaspor taraftarlarını birkez daha üzdü.


Karşılaşmayı Vali izzetin Küçük, Cumhuriyet Başsavcı Uğurhan Kuş, Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ,Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve 2250 taraftar heyecanla takip etti. Taraftarlar Kulüp Başkanı Fethi Şimşek'in emeklerine acıdıklarını ifade ettiler..

HAKAN CEYLAN(Hakem)

 MEHMET KAPLUHAN(1. Yardımcı Hakem)

 GÖKMEN BALTACI(2. Yardımcı Hakem)

 HASAN AVCI(Dördüncü Hakem)

ŞANLIURFASPOR

1-EMRAH TUNCEL

2. HİKMET BALİOĞLU

3. ŞABAN ÖZEL

25. TİMUR BAYRAM ÖZGÖZ

39. AHMET ARAS

18. EL HADJI MAKHTAR THIOUNE

32. LOMANA TRESOR LUALUA

36. ARNALDO EDI LOPES DA SİLVA

48. ERHAN KARTAL

53. LOKMAN GÖR

77. AMIN SOLEIMAN ASKAR

 

1461 TRABZONSPOR

İBRAHİM DEMİR

2. OKTAY DEMİRCAN

4. OĞULCAN GÖKCE

5. HASAN BATUHAN ARTARSLAN

11. HAMZA GÜR

16. KERVENS FILS BELFORT

21. FERHAT YAZGAN

23. AYTAÇ AK

70. YÜKSEL ŞİŞMAN

76. YOANN AXEL CYRIAC ARQUIN

77. OKAN YILDIZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.