banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl deniz üssü urfa haber siteleri Bu Kan Akmasın Artık! Kanal Urfa

Potada Şanlıurfaspor izmir'e boyun eğdi VİDEO
Atatürk Spor Salonu'nda yapılan müsabakaya rakip takım hızlı başladı. Çekişmeli geçen maç boyunca üstünlüğünü sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyespor ilk yarıyı 40-34 önde bitirdi.

İkinci yarıya daha kontrollü başlayan ve üst üste ataklarla aradaki farkı kapatıp öne geçen ev sahibi ekip, üçüncü periyotta öne geçti.

Son periyodu büyük bir çekişmeye sahne olan maçın son saniyelerine 64-62 geride giren Şanlıurfa Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, bulduğu sayıyla maçı uzatmalara götürdü.



Ancak uzatma bölümlerinde üstünlüğü elden bırakmayan konuk ekip, üst üste bulduğu sayılarla karşılaşmadan 75-71 galip ayrıldı.

Şanlıurfa Bedensel Engelliler Kulübü Başkanı ve Takım Antrenörü Veysi Fırat, iki takımın da iyi mücadele ettiğini, ancak karşılaşmanın son dakikalarında yaptıkları küçük hatalarla mağlup olduklarını ifade etti
Kaynak: Kanalurfa




Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.