banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Potada heyecan sona erdi

Gençler Basketbol Grup Müsabakaları yapılan final müsabakalarıyla sona erdi.

Yapılan müsabakalar sonucunda, kızlarda Adana İstek Vakfı Özel Değişim Koleji birinci olurken, erkeklerde Diyarbakır Özel Dicle Anadolu Lisesi birinci oldu. Birinci olan takımlara kupaları düzenlenen törenle Bakanlık Temsilcisi ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Temel BÜYÜKBUDAK ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir ÖZEL tarafından verildi.

Törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Temel BÜYÜKBUDAK "Gerçekten güzel basketbol izledik. Sizinle gurur duyuyoruz, defalarca gurur duyacağız. Birinci ve ikinci olan takımlarımız bizi başarıyla temsil ederler, daha iyi yerlere giderler. Ve sizleri Şanlıurfa'da ağırlamaktan gurur duyduk. İnşallah sizlerin Urfa'da gelecekte birer vali, birer doktor, birer öğretmen, birer mühendis olarak bekliyoruz. Bu anılarınızla beraber Urfa'ya hepinizin güzel hizmetler etmeniz dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum başarılar diliyorum. " şeklinde konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.