banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Polisten, Eyyübiyeli öğrencilere spor malzemesi desteği
Adli görevlerinin yanında sosyal projelerle de halkla bütünleşen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği daha öncede öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemeleri gibi yardımlarda bulunarak çocukların eğitimlerine verdiği önemi göstermişti.

Son olarak Ertuğrul Gazi İlköğretim Okuluna, Beden Eğitimi Derslerinde kullanılmak üzere 20 Futbol, 20 Voleybol topu ve 1 adet voleybol filesi hediye ederek spora verdiği önemi de bir anlamda da ispatlamış oldu. 1000 TL tutarındaki yardım sayesinde okullarında malzeme sıkıntısı çeken öğretmen ve öğrencilerin yüzleri güldü. 

Malzemeleri bizzat kendi araçları ile okula getiren Toplum Destekli Polisler, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Çoşkulu bir şekilde topları teslim alan öğrenciler, polislere teşekkür ettiler. Okul öğretmenleri ve idareciler ise, kendilerini düşünen ve her zaman yardımlarını esirgemeyen İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’na çalışmalarından ötürü teşekkür ettiler. 
Etkinlik sonunda polisler, öğrencilerle top oynadıktan sonra okuldan ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.