banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

PFDK kararını verdi, Şanlıurfaspor Kadirlispor'la eşleşti

PFDK’nın bu konudaki kararında şöyle denildi:

“KADİRLİSPOR Kulübü hakkında, 19.09.2012 tarihinde oynanan KADİRLİSPOR - KİLİS BLD. SPOR Türkiye Kupası müsabakasında, müsabakada cezalı futbolcu oynatılması nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından, aynı müsabakadaKADİRLİSPOR Kulübü sporcusu ERCENK EKİZ hakkında, cezaya uyulmamasından dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından, KADİRLİSPOR Kulübü idarecisi MUSTAFA YUNİS MENZİLETOĞLU hakkında, cezaya uyulmamasına iştiraktan dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verilmiştir”

 

Böylece Şanlıurfaspor’un Türkiye Kupası ikinci kademesindeki rakibi Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Kadirlispor oldu.

Siverek Belediye ve Birecik Belediyespor’un da bulunduğu BAL 4. grupta yer alan Kadirlispor ligin ilk haftasını ‘bay’ geçmişti.

Kura gereği karşılaşma Kadirli’de oynanacak.

Kadirlispor-Şanlıurfaspor karşılaşmasının tarihi Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.