banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Peki, Urfa'nın 12 Vekili ne yapıyor?


 

(RHA) – Geçtiğimiz aylarda Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim’e ortada hiçbir kanıt ve delil yokken verilen cezayı 9’u Ak Partili, 3’ü HDP’li olmak üzere 12 milletvekilinden hiç kimse savunmadı.

Geçen aylarda Mertcan Çam, ortalığı ayağa kaldırarak Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emnin Yetim’in kendisini darp ettiğini iddia etmiş ve kentten ayrılmıştı. TFF’nin bünyesinde faaliyet gösteren PFDK ortada hiçbir delil ve kanıt yokken Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim’e dünya futbol tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir ceza vermişti.

URFA’NIN TEK VEKİLİ MAHMUT TANAL

Yaşanan bu durumdan sonra TBMM’ye 12 tane milletvekili gönderen Şanlıurfaspor’un hakkını kimse savunmamıştı. Tıpkı şike kumpasında olduğu gibi 9’u  Ak Parti, 3’ü HDP olmak üzere 12 vekilden hiç biri ne Urfaspor’u savundu ne de Urfaspor’ kelimesini ağzına aldı.

Ancak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir tek aslen Şanlıurfalı olan CHP İstanbul Milletvekili olan Mahmut Tanal savundu. Daha önce şike sürecinde de Şanlıurfaspor’un hakkını savunan tek vekil olan Mahmut Tanal, Emin Yetim’e verilen skandal ceza hakkında da sessiz kalmadı. TFF’nin verdiği kararı skandal olarak nitelendiren Mahmut Tanal, ayrıca cezanın yasal dayanağının olmadığını da ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.