banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Pedallar Çözüm Süreci İçin Atıldı

Bisiklet Kültürünü Geliştirme Spor Kulübü Derneği ve Atilla Bisiklet Takımı, kimsesiz çocuklara yardım etmek ve çözüm sürecine destek vermek amacıyla "Barışa Doğru Bisiklet Turu" kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa'ya davet edildi.

Gaziantep'ten yola çıkan ve Şanlıurfa'ya gelen Atilla Bisiklet takımını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ertuğrul Yıldız tarafından karşılandı. Burada konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız böylesi güzel bir iş için Atilla Bisiklet takımını aramızda görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Kimsesiz çocuklara ve çözüm sürecine destek veren Atilla Bisiklet takımını Şanlıurfa'da ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Böylesi güzel çalışmaları görmek bizleri mutlu etmektedir. Atilla Bisiklet takımını böylesi güzel bir projeyi hayata geçirdikleri için kendilerine teşekkürlerimi ifade ediyorum" dedi.

Atilla Bisiklet takımı kaptanı Atilla Atay ise İstanbul'dan başlayan Bisiklet turunun Mardin'de sona ereceğini belirterek, "Şanlıurfa'ya gelmekten dolayı çok mutluyuz. Arkadaşlarımızla birlikte 6 gün önce başladığımız turumuzu Mardin'de tamamlayacağız. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze bizleri ağırladığınız için teşekkürlerimizi ifade ederiz. Buradan sonra Diyarbakır'a geçip, kimsesiz çocuklara 70 adet bisiklet armağan edeceğiz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.