banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Pazar günü toplanıyorlar

Eyüpspor maçının ardından Şanlıurfaspor`da oyunculara verilen üç günlük izin Pazar günü doluyor. Ligin 10. haftasında Pursaklar`ı ağırlayacak olan Sarı-Yeşilli futbolcular Pazar günü kendi tesislerinde toplanarak Pursaklarspor hazırlıklarına başlayacak.

Eyüpspor`a 2-1 yenilerek taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşatan Sarı-Yeşilli ekip, bu maçı unutup önünde oynayacağı maçlara gözünü dikecek. İstanbul deplasmanında Eyüp`e yenilerek büyük bir avantajı kaçıran Şanlıurfaspor, ligin 10. Haftasında ağırlayacağı Pursaklarspor`u yenerek hedeften kopmamak istiyor.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Mustafa Canoğlu, Eyüp maçında yenilerek büyük bir fırsatı teptiklerini söyledi. Eyüpspor karşısında hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını vurgulayan Canoğlu, “Ligde her şey olabilir. Her maçı yeneceğiz diye bir kaide yok. Futbolda yenmekte var, yenilmekte var. Beraberlikte var. Ligde son 4 haftadır mağlubiyet almıyorduk. Fakat Eyüp maçından mağlup ayrıldık. Ama hedeften kopma diye bir şey söz konusu değil. Halen ilk gün ki gibi şampiyonluk hedefiyle yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Eyüp maçının ardından futbolculara 3 günlük izin verildiğini vurgulayan Mustafa Canoğlu, “Takımımız Pazar günü kendi tesislerinde toplanacak ve haftaya oynayacağımız Pursaklar maçının hazırlıklarına başlayacak. İnşallah Pursaklar`ı seyircimizin desteğiyle yenip tekrardan çıkışımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. 

 Ali Akarslan / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.