banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Passolig kartları GAP Arena stadı önünde satılıyor

Şanlıurfaspor taraftarları Passolig kartlarını GAP Arena stadı önünden alabilecek

Aynı zamanda internet üzerinden de satışa sunulan Passolig kartları hafta içi hergün mesai saatleri içinde GAP Arena stadından temin edilebilecek.

Sadece Nüfus Cüzdanı ile başvurulan Passolig kartlarına 5 dakika içinde 15 TL'ye sahip olabileceksiniz.

http://www.passolig.com.tr internet sitesinden de başvurulabileceğiniz kartları GAP Arena önünden temin edebileceğiniz gibi, Şanlıurfaspor'un 2014-2015 sezonunda oynayacağı tüm maçları izleyebilmek için ise aldığınız Passolig kartlarına Kombine ücretini yüklemeniz gerekiyor.

Herhangi bir tribünden Kombine bileti almak isteyen bir taraftar almış olduğu Passolig kartına aynı gişeden sezonluk kombine ücretini de yükleyebilecek.

Ayrıca aynı işlemleri internet üzerinden de yapabileceksiniz.

Öte yandan 2014-2015 sezonunda Şanlıurfaspor'un GAP Arena stadı veya deplasmanda oynayacağı tüm maçlara Possolig kartıyla girilecek. Passolig kartı olmayan kesinlikle maçlara giremeyecek. Passolig kartlarında taraftarın fotoğrafı ve T.C Kimlik numarası olduğundan kendisinin kartı haricinde başka bir kartla maça girilemeyecek.

Kombinemi Nasıl Alırım?

14 Nisan 2014’te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca PASSOLİG Kart olmadan kombine kart sahipleri dahil hiçbir taraftar stadyumlara giremeyecektir.

Kombine almak için PASSOLİG Kart’ınızın başvurusunu tamamlayıp, ödemesini gerçekleştirmeniz yeterlidir. PASSOLİG Kart'ınız tarafınıza teslim olduktan sonra kartınıza para yükleyebilir kombine alımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kombineler, www.passo.com.tr sitesinden ve satın almak istediğiniz kombine kart sahibi takımların stadyum gişelerinden satılacaktır.

PASSOLİG Kart’ınız varsa veya başvurunuzu tamamladıktan sonra, www.passo.com.tr sitesinde “üye ol”a tıklayarak bir defaya mahsus üyeliğinizi oluşturunuz. Bunun için www.passolig.com.tr sayfasında kart almak için kullandığınız TC kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı kullanınız.

Passolig nedir?

Türk futbolunda yeni bir dönem başladı; PASSOLİG dönemi!

PASSOLİG Kart, taraftarların sevdikleri ile birlikte güven içinde stadyumlara gidebilmelerini ve istedikleri karşılaşmayı her türlü olumsuzluktan uzak, huzurla izlemelerini sağlıyor!

Hem kulüplere, hem de taraftarlarına büyük fırsatlar ve ayrıcalıklar sunan PASSOLİG Kart ile, Türk futbolu maddi kazancın yanı sıra, tribün huzurunu ve güvenliğini de maksimize ederek, yaşanmış olan pek çok olumsuzluğu da geçmişte bırakıyor.

14 Nisan 2014 tarihi itibariyle uygulanmaya başlanan yeni yasal düzenleme ile kağıt biletler yerini PASSOLİG Kartlar'ına bıraktı, maçlara artık sadece PASSOLİG Kart ile girilmekte. Kartlandırmanın başlamasıyla basılı bilet derdi sona erdi, maçlar elektronik biletlere tanımlanarak müsabakalara çok daha hızlı bir şekilde, beklemeden girmek artık mümkün.

PASSOLİG Kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yükleniyor. Kombine biletler de artık PASSOLİG Kartlar'ına tanımlanıyor. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderiliyor. Ayrıca kart sahipleri maç günleri stadyumlarda konumladırılan el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısını alabiliyor. Kart sahipleri yükledikleri maça ilişkin her türlü detaylı bilgiye rahatlıkla ulaşabiliyor.

Taraftarların PASSOLİG Kart ile kazandıkları avantajlar yalnızca futbol müsabakaları ile sınırlı kalmıyor. Anlaşmalı şehirlerdeki toplu taşıma araçlarında ulaşım kartı olarak kullanılabilen PASSOLİG Kartlar'la kişiye özel kampanyalardan da yararlanılabiliyor. Ayrıca isteyen taraftarlar PASSOLİG Kart’larını kredi kartı olarak da tercih edebiliyor.

Siz de PASSOLİG'in sihirli dünyasına hemen başvurun, bu benzersiz dünyanın sunduğu deneyim ve ayrıcalıkları yaşamaya başlayın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.