banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

PASSOLİG Belediye önünde kuruldu


Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç'in katkısı ve talimatı ile kurulan PASSOLİG satış ve hizmet noktası bundan sonra taraftarlara Belediye önünde hizmet verecek.
GAP Arena stadı ve Otel El Ruha bitişiğinde faaliyet gösteren PASSOLİG Şanlıurfa'da 3 noktada faaliyetlerini sürdürecek.
Şanlıurfaspor Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Saatcı, taraftarların artık Belediye önündeki gişelerden PASSOLİG'lertini temin edebileceğini belirtirken, "Urfa'nın en kalabalık yeri olan Atatürk bulvarındaki Belediye önüne girişimlerimiz sonucunda PASSOLİG gişesini kurdurduk. Artık taraftarlarımız kartlarını ve maç biletlerini kolaylıkla buradan alabilecekler. Bu konuda göstermiş olduğu hassasiyetinden dolayı Büyükşehir Belediye başkanımız sayın Celalettin Güvenç'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.