banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Pacult öyle bir açıklama yaptı ki

Acı bir mağlubiyet aldıklarını belirten Rapid Wien Teknik Direktörü Peter Pacult, devre arasında oyuncularına şu sözleri söylemiş...

Rapid Wien Teknik Direktörü Peter Pacult ise acı bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, İkinci yarı çok iyidik, ama Beşiktaşın kalitesi oyunu etkiledi. Ş

ahsi hatalarla gol yedik. Futbolcumuz savunmayı bırakıp hakemle aut muydu değil miydi tartışmasına girmeseydi, belki de o golü yemeyecektik. İlk yarıda oyun dengeli geçti, ama Beşiktaşın kalitesi tartışmasız bizden çok üstün.

Bazen onları izlemek zorunda kaldık. Devre arasında futbolcularımla konuştum, Beşiktaşı izlemeyin, onlarla oynayın dedim ve ikinci yarıya daha iyi başladık. Beşiktaşta çok hızlı futbolcular var, onları durduramadık. İki maç sonunda 0 puanda kaldığımız için üzgünüz..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.