banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suriye PKK

Özköylü, Şanlıurfasporluları eski takımına karşı davet etti

Sarı Yeşilli ekipte göreve başladığından itibaren Şanlıurfaspor tesislerinde ilk defa basının karşısına Özköylü, "Ben Şanlıurfa'nın potansiyelini biliyorum, çok kritik haftalara girdik, bu hafta karşılaşacağımız Osmanlıspor maçında tüm taraftarları stada bekliyorum" dedi.

İskenderun Demir Çelikspor'da görev yaparken, GAP Arena stadının açılış maçı olan Şanlıurfaspor-İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasında İsekenderun D.Ç.Spor'u çalıştırdığpını ve burada 30 bini aşkın taraftarın karşısına çıktıklarını anımsatan Özköylü, Şanlıurfa'da büyük bir taraftar potansiyeli var. Bu potansiyelin maçlara gelmesini ve Şanlıurfaspor'u desteklemesini istiyoruz" şeklinde konuştu.


GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde basın mensuplarını ağırlayan Teknik Direktör Osman Özköylü, Şanlıurfaspor'un çok iyi bir takım olduğunu ve hedefe ulaşmak için sonuna kadar mücadelelerinin devam edeceğini belirtti.


Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü bugün düzenlediği basın açıklamasında öncelikli hedeflerinin play-off olduğunu dile getirdi. Elazığspor maçıyla göreve geldiğini belirten Özköylü; “ Elazığspor maçıyla görevi devraldım. Son olarak Karşıyaka karşısında son dakikada attığımız golle 3 puanı aldık. Öncelikli hedefimiz play-off ama ilk ikiden de uzak değiliz” ifadelerini kullandı.


Hedeflerinin play-off olduğunu belirten Osman Özköylü transferleri kendisinin yapmadığını ifade ederek; “ Transferleri ben yapmadım. Keşke transfer sezonunda takımın başına gelseydim transferler daha farklı olurdu. Ama kadromuz kaliteli oyunculardan kurulu tek yapmamız gereken oyuncularımızı özüne döndürmek. Oyuncularımızı özüne döndürmemiz en büyük transferimiz olacaktır. İsimde vereceğim Abdulkadir Özgen, Tello, Zenke gibi futbolcularımızı özüne döndürdüğümüzde takım çok daha farklı olacaktır” diye konuştu.


Haftaya oynanacak olan Osmanlıspor maçına da değinen Osman Özköylü maça kazanmak için çıkacaklarını ifade etti.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.