banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Özgür Özkaya; Hedef Süper Lig
43 yıl sonra Bank Asya 1. Lig'e yükselen ve yeni sezon için iddialı bir kadro kurmaya çalışan Şanlıurfaspor'da geçen sezon Beşiktaş'tan kiralık olarak kadroya katılan Özgür Özkaya ile 1 yıllığına tekr


Mevcut kadronun iskeletini bozmayan ve takıma katkı sağlayan önemli oyunuclarla bir bir anlaşan Şanlıurfaspor, 24 yaşındaki sol bek Özgür'ü de rakiplere kaptırmayarak 1 yıl daha renklerine bağladı. Dış transferde Gökhan Güleç, Serkan Çalık ve Sivasspor'dan Kağan Konuk gibi isimlerle sözleşme imzalayarak gücüne güç katan Güneydoğu ekibi Bank Asya 1. Lig'e yükseldikleri ilk yıl için başarılı olmanın hesaplarını yapıyor.

 

'URFA'YA SÜPER LİG YAKIŞIR'

Bir sezon daha Şanlıurfaspor forması giyeceği için mutlu olduğunu belirten Özgür Özkaya hedeflerini FANATİK'le paylaştı. 2. Lig'de uzun ve yorucu bir sezonun ardından yaşadıkları şampiyonluğun paha biçilemez olduğunu belirten başarılı sol bek, "Geçen sezon takım olarak çok mücadele ettik ve emeklerimizin karşılığını aldık. Aynı zamanda taraftarımıza 43 yıl sonra 1. Lig'e yükselme sevincini yaşattık. Şimdi yeni bir sezon başlıyor. İşimiz daha zor olacak. Urfa'ya Süper Lig heyecanı yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımıza Süper Lig yakışır. Bize olan desteklerini sürdürmeye devam etsinler" ifadelerini kullandı. (fanatik)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.