banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Orduspor : 0 – Şanlıurfaspor : 5

 PTT 1. Lig’in 23. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşan Şanlıurfaspor rakibini 5-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Deplasmanda uzun süredir 3 puan alamayan Şanlıurfaspor, bu hafta rahat bir nefes aldı. Ligin en son sırasında yer alan Orduspor'a konuk olan Şanlıurfaspor, deplasman 5-0 gibi bir üstünlükle ayrıldı.



Stat: 19 Eylül

Hakemler: Erkan Engin, Seçim Demirel Altunkan, Cumhur Altay

Orduspor: Göksu Hasancık, Murat Torun (Dk. 77 Batuhan Şenel), Burak Demireğen, Özgen Erdem, Doğancan Aynacı (Dk. 66 Arda Arslan), Hüseyin Kuday (Dk. 89 Taha Kenanoğlu), Altan Kılıç, Furkan Mızrak, Hüsamettin Tut, Kaptan Kaan Akgün, Asım Can Çaykıran

Şanlıurfaspor: Fevzi Elmas, Kenan Karışık, Kubilay Sönmez, Abdulkerim Özgen (Dk. 79 Adilovic), Tello (Dk. 71 Youssef Yeşilmen), Onur Akbay, Ekrem Dağ, Serdar Eylik, Veli Kızılkaya, Zenke (Dk. 75 Volkan Okumak), Hakan Arslan

Goller: Dk. 18 Serdar Eylik, Dk. 21 ve 66 Abdülkadir Özgen, Dk. 82 ve 90 Adilovic (Şanlıurfaspor​)

Sarı kartlar: Dk. 8 Asım Can Caykıran, Dk. 75 Furkan Mızrak (Orduspor)

Anahtar Kelimeler:
ŞanlıurfasporOrduspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.