banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Olimpik havuz sizleri bekliyor

Şanlıurfa Gençlik ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olimpik yüzme havuzu yapılan tadilat çalışmaları sonucu halkımızın hizmetine hazır hale getirildi

 

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olimpik yüzme havuzu yapılan yenileme çalışmalarının ardından modern yüzüyle halkımızın kullanımına hazır hale getirildi. Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Altuğ konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’nın merkezindeki tek havuz olan olimpik yüzme havuzunu Şanlıurfalı hemşerilerimizin kullanımlarına hazır hale getirebilmek için yaklaşık 2 aydır aralıksız çalışıldığını ve yüzme havuzunun kazan dairesi dahil tüm havuzu tamamıyla yenilendiğini söyledi. Altuğ, daha temiz ve modern görünümüyle tadilatının bittiğini ve halkımızın kullanımına açıldığını bildirerek, “Ayrıca okulların kapanmasının ardından müdürlüğümüze bağlı spor salonlarında yaklaşık 19 spor branşında yaz spor okullarının açıldığını 7–17 yaş grubu binlerce yavrumuza spor yaptırılacaktır” dedi.

 

Ailelerin çocuklarını yaz spor okullarına kayıt yaptırmaları konusunda acele etmelerini tavsiye eden Hakan Altuğ, yaz spor okullarının tüm Türkiye’de 27 Haziranda gençlik ve spor genel müdürlüğünün talimatıyla başlayacağını ifade ederek, tüm çocukları gençlik ve spor il müdürlüğünde spor yapmaya davet etti.

 

Havuzun Çalışma Saatleri;

Hafta ici:

06:00 - 08:00     halka açık

08:00 - 12:00     il spor merkezleri

12:00-13:00       temizlik

13:00-21:00       halka açık

21:00-22:00       temizlik ve bakım

 

 

Cumartesi - Pazar

06:00-21:00       halka açık

21:00-22:00       temizlik ve bakım

 

 

Pazartesi

 

İl spor merkezleri çalışmaları genel bakım ve temizlik

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.