banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Olcan Adın Galatasaray'da

Ve Olcan Adın Galatasaray'da... Trabzon'un gözde ismi için bir ayı aşkın bir süredir Beşiktaş'la amansız bir transfer yarışına giren Cimbom sonunda yıldız futbolcuyu renklerine bağlamayı başardı. Olcan için Bordo-Mavili kulübe 4.2 milyon Euro'yla birlikte Salih Dursun'un verileceği açıklandı. F.Bahçe altyapısından yetişen ve Trabzonspor'da zirvenin tepesine çıkan Olcan'ın da yıllık 2 milyon Euro alacağı öğrenildi.

HACIOSMANOĞLU GERİ ADIM ATTI
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu "Asla satmam" demesine rağmen Olcan'ın durumunu bir kez de yönetimle görüştü. Ancak yöneticilerin Olcan'ın kalması halinde başarılı olamayacağını savunması üzerine satılmasına karar verildi. Bu gelişmenin ardından CEO Burak Gürdal çalışmalarını hızlandırdı.

TRABZON'UN KARI 4.2 MİLYON EURO
Olcan transferinde dün hareketli dakikalar yaşandı. Beşiktaş'ın bu transferde arka planda kalması üzerine dün G.Saray'la yeni bir görüşme yapıldı. Yapılan pazarlıklar sonrasında iki kulüp anlaştı. Bu transfer için Olcan Trabzon'daki 500 bin Euro alacağından vazgeçti. Trabzon, bu transferden 4.2 milyon Euro kazandı.

113 KARŞILAŞMADA 30 GOL ATTI
Trabzonspor'a 2011-12 sezonu devre arasında 3.25 milyon Euro karşılığında gelen Olcan Adın Karadeniz ekibiyle 113 maçta sahaya çıktı. Bu maçların 106'sına ilk 11'de başlayan Olcan Adın kanat oyuncusu olmasına rağmen attığı 30 golle dikkatleri çekti.

TÜRKİYE Takvim'den öğrendi
TAKVİM Olcan Adın transferini başından itibaren okurlarına adım adım duyurdu. Her gün yeni bir aşama kaydeden bu transferde Takvim ne yazdıysa hepsi bir bir gerçekleşti.

ULAŞ ÖZDEMİR - SAVAŞ ÇORLU / Takvim 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.