banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Okutan; Kombine bilet alın

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan Şanlıurfaspor’a destek olmak amacıyla Şair Nabi Kültür Merkezinde bir toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Vali Nuri Okutan, kombine biletleri almaları yönünde katılımcıları teşvik etti.

 

Vali Okutan’ın başkanlık ettiği toplantıya Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, Vali Yardımcısı Bahri Tiryaki, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar Belediye Başkan Vekili Fevzi Yüce tepe, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve kurum amirleri katıldı.

 

15 bin adet bastırılan kombine biletlerinin satılmasına destek olmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda Vali Nuri Okutan, “Şanlıurfaspor yeni bir oluşum ile 2011-2012 sezonuna başlayacak. Başkan Kemal Saraçoğlu ve yeni yönetime destek olmak için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor” dedi.

 

Yeni yönetim tarafından uygulamaya sokulacak olan kombine biletlerinin satışı için Vali Okutan, Sivil Toplum Kuruluşları ve Daire müdürlerinden destek beklediklerini belirtti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.