banner2
Öne Çıkanlar FETÖ Nihat Çiftçi PKK Sanlıurfa haber

OKUL SPORLARIN DA HEYACAN DEVAM EDİYOR

 Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü bünyesindeki il müdürlükleri nezdinde yürütülmeye başlanan ve sportif faaliyetler ile organizasyonların temelini oluşturan Okul Sporlarında ciddi katılım devam ediyor.
     Bu sezon yine yüzlerce okulun katılımıyla futbol, Basketbol, voleybol, atletizm, badminton, Futbol, Futsal, Halk oyunları,Güreş, Hentbol, Judo, Kros, Masa Tenisi, Satranç, Taekwondo, Tenis vb.  15 branşta müsabakalar devam ediyor. Basketbol ve Futbol Genç Erkekler ve Genç Kızlar, kategorilerinde sezonun 1. dönemi boyunca sürecek olan müsabakalar çerçevesinde bazı branşlarda müsabakalar tamamlanırken, diğer branşlarda ise katılımcı okulların kıyasıya mücadelesi devam ediyor.

Basketbol Genç Erkekler
1.    Özel Doğa Koleji
2.    Özel Çağlayan Murat Anadolu Lisesi
3.    Şanlıurfa Anadolu Lisesi
Basketbol , Genç Kızlar
1.    Özel Doğa Koleji
2.    Çeaş Anadolu Lisesi
3.    Ayşegül Kaman Anadolu Lisesi
Futbol, Genç Erkekler
1.    Endüstri Meslek Lisesi
2.    Süleymaniye İmam Hatip Lisesi
3.    Kısas Anadolu Lisesi
Futbol, Genç Kızlar
1.    Eyyübiye Gap Teknik ve Anadolu Lisesi
2.    Gap Kız Anadolu Lisesi

 Sona eren müsabakalarda dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi. Genç Kızlar ve Genç Erkekler Kategorilerindeki diğer branşların yanı sıra Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar, Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar kategorilerinde olmak üzere tüm branşlarda müsabakalar heyecanla devam ediyor. Başarılı olacak okul takımlarının Şanlıurfa’yı Türkiye Şampiyonalarında temsil edeceğini belirten
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, , burada ki başarınız bizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecektir. Okullarımızın yüksek katılımı ile tüm zamanların en yüksek katılımlı turnuvalarından birini yaşıyoruz. Öğrencilerin coşkuları ve heyecanları bizler muhteşem bir dinamizm ve enerji verdiğini belirtti.  
Yıldız, Bütün takımlarımıza, sporcularımıza ve antrenörlerimize gösterdikleri centilmenlik ve örnek davranışlarından dolayı tebrik ederim. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı, sporcularımızı, beden eğitimi hocalarını, ailelerini turnuvada görev yapan hakemleri ve Gap Arena şube müdürü Murat BAĞIŞ’I kutluyorum. Bize her türlü desteği sağlayan Gençlik Spor Bakanımız Akif Çağatay KILIǒA teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.