banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Okan Buruk, iddialı konuştu

Şanlıurfaspor Cumartesi günü oynayacağı Balıkesirspor hazırlıklarını yaparken Balıkesirspor Teknik Direktörü Okan Buruk iddialı konuştu.

Şanlıurfaspor maçına hırslı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Teknik Direktörü Okan Buruk "Ligin ilk haftalarında fikstürümüzün zor olduğunu biliyorduk. Yeni bir takımız, yeni transferler yaptık takım olma yolunda önemli adımlar attığımızı düşündüğümüz haftalardayız. Uyum anlamında ilk haftaların daha zor olmasını bekliyorduk ama ilk 2 maçın çok olumlu geçmesi bizi tabii ki fazlasıyla ümitlendirmişti. Balıkesirspor maçında ise ilk 30 dakikalık bölümde gösterdiğimiz iyi oyun ikinci yarıda çok istemediğimiz bir görüntüye döndü. Ligde herkesin çok fazla puan kaybettiğini görüyoruz, ligin daha başındayız. Bu kaybettiğimiz 3 puan bizi üzse de yeniden ayağa kalkıp tekrar bir maça hazırlanmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Oyuncularım ile yaptığım konuşmalarda yanlışlarımızdan ders alıp, doğrularımızı arttırarak bu haftaki Şanlıurfaspor maçına hazırlanmak istedik. Özellikle bu haftaki maç bizim için çok önemli bir maç, biz takım olarak tekrar ruhumuzu ortaya koyacağız. Daha fazla konsantre olup inşallah taraftarımız ile birlikte Şanlıurfaspor maçını kazanmak istiyoruz. Maç sonu beraber sevindiğimiz tabloyu tekrar oluşturmak istiyoruz. Balıkesirspor deplasmanında taraftarımızın inanılmaz bir desteği vardı aynı desteğin Şanlıurfaspor maçında da sürmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.