banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Ofspor Balıkesirspor'a Of dedirdi 5-2
Şampiyonluk yolunda Şanlıurfaspor'un en büyük rakibi olan Balıkesirspor kendi evinde ofspor'a yenildi.
Mutlak galibiyet ile çıktığı maçta umulmadık bir yenilgi alan Balıkesirspor ile Şanlıurfaspor arasındaki 3 puanlık fark son 3 haftaya girilirken devam etti.
Lig lideri ve en yakın rakibinden 3 puan ilerde olan Şanlıurfaspor gelecek hafta evinde Çorumspor’u ağırlarken aldığı yenilgi ile ağır darbe alan Balıkesirspor ise deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak.

Gelecek hafta Balıkesirspor’un Pendikspor karşısında yenilgi ile ayrılması neticesinde alacağı 3 puanla şampiyon olacak olan Şanlıurfaspor’da Heyecan üst seviyelere çıktı.

Kalan 3 haftada alacağı 6 puan ile 42 yıldır hasretini çektiği 1. lige çıkacak olan Şanlıurfaspor’da, en ciddi rakibi Balıkesirspor’un aldığı yenilgi ile şampiyonluk şarkıları çalınmaya başladı.
Grupta Çorumspor, İskenderunspor ve Kocaelispor maçları kalan Şanlıurfaspor, şampiyonluğa ulaşması için sayılı haftalar kaldı.
balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.