banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

O Maça Başbakan gelecekti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç’İn girişimleri ile 7 Mayıs’ta Şanlıurfa’da oynanması planlanan Eskişehirspor ile Galatasaray arasındaki Ziraat Türkiye Kupası Finali maçı Gap Arena stadında oynanacaktı.

Ancak Eskişehirspor yöneticilerinin Şanlıurfa'da oynamak istemedikleri itirazı üzerine Futbol federasyonu maçı Konya’ya verdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç’in davetlisi olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’da Şanlıurfa ya gelerek maçı Gap Arena stadında izleyecekti. 

Böylece Şanlıurfa dev bir organizasyonda Eskişehir'in olumsuzluğu yüzünden kaybetmiş oldu. Bilindiğiö gibi daha önce de Trabzonspor - Fenerbahçe finalde GAP Arenada oynamışlardı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.