banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Nuri oynadı, Ronaldo çıldırdı! 7-1 VİDEO
İspanya La Liga'da 11. hafta maçında Real Madrid ile Osasuna Santiago Bernabeu'da karşı karşıya geldi. Osasuna karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir performans sergileyen ve rakibini sürklase eden Real Madrid, karşılaşmadan 7-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana ilk kez kadroya alınan A milli futbolcu Nuri Şahin, Santiago Bernabeu zeminine ilk kez karşılaşmanın 66. dakikasında ayak bastı.
La Liga'da oynadığı son 7 maçı da en az iki farklı kazanmayı başaran Real Madrid'e Osasuna karşısında galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 23. 53. ve 58. dakikasında Ronaldo, 34. dakikasında Pepe, 40. dakikasında Higuain, 62. ve 81. dakikasında Benzema'dan geldi. Osasuna'nın tek golünü ise 34. dakikada Ibrahima Balde kaydetti.
Real Madrid'de Altın Ayakkabı'nın sahibi Cristiano Ronaldo, Osasuna karşısında attığı 3 golle La Liga'ki gol sayısını 14'e yükseltti. Osasuna'da karşılaşmanın 54. dakikasında Mesut Özil'i ceza sahasında yerde bırakan ve penaltıya sebebiyet veren Eneko Satrustegui kırmızı kart gördü.
Real Madrid, Osasuna karşısında kalede Casillas, savunmada Ramos, Pepe, Arbeloa ve Coentrao dörtlüsü ile çıktı. Mourinho'nun Coentrao'yu sol bekte kullanması dikkatlerden kaçmadı. Son haftaların formda ismi Diarra'yı Osasuna karşısında yedek kulübesinde oturtan Mourinho orta alanda Khediara, Xabi, Di Maria, Mesut ve Ronaldo'ya forma verirken; gol ayağı olarak ise Higuain'i kullandı. A Milli futbolcu Hamit Altıntop maç kadrosuna yer almadı.
Sporx



Nuri"li Real çıldırdı: 7-1




Nuri Şahin"in ilk kez forma giydiği karşılaşmada Real Madrid, Osasuna"yı gole boğdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.