banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Nihat Kırmızı'dan hakemlere uyarı

Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı, son haftalarda Şanlıurfaspor aleyhine çok sayıda hakem hataının olduğunu ve bunlarında puan kayıplarına neden olduğunu belirtti.
Kırmızı, son haftalarda yaşanan hakem hatalarından dert yanıp, katı eleştirilerde bulundu. Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı, son haftalarda aleyhlerine verilen kusurlu kararların takımı direkt etkiler hale geldiğini söyledi.
Kırmızı, "Özellikle Adana Demirspor ve Bucaspor maçlarında yaşanan hataların, Şanlıurfaspor'un puanlarına mal olduğuna dikkat çekerken, hakemleri daha dikkatli maç yönetmeye davet etti.
Şanlıurfaspor'un şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu vurgulayan Kırmızı, "Yapılan bariz hatalar iyice canımızı sıkmıştır. Adana Demir ve Bucaspor maçlarında yapılan hataları tüm Türkiye gördü. Hakemlerin daha dikkatli olmasını ve her iki takımada eşit mesafede yönetim göstermesini arzu ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.