banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Ne ümitlerle trafsfer edilmişlerdi

Zafer Kargaoğlu Bandırmaspor, Hakan Akman Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor ve İbrahim Parlayan 1461 Trabzonspor ile anlaştı.

 

NE ÜMİTLE TRANSFER EDİLMİŞLERDİ..

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla Gaziantepspor’dan transfer edilen ancak sezon içerisinde görev aldığı müsabakalarda istenilen performansı sergileyemeyen, sezon içerisindeki bir müsabakada oyundan alındığı gerekçesiyle teknik heyet ve taraftarla tartışıp gözden düşen Zafer Kargaoğlu Bandırmaspor ile anlaştı.

 

Geçtiğimiz sezonun son transfer gününde hatta transferin son saatinde Gaziantepspor kulüp başkanı İbrahim Kızıl’ın “Şanlıurfaspor’a hediyemdir” diye gönderdiği Zafer Kargaoğlu, Gaziantepspor teknik direktörü Tolunay Kafkas’ın da ilk zamanlar gözdeleri arasındaydı.

 

HAKAN AKMAN 3. LİG TAKIMINDA

Yine geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor’da forma giyen ve TFF, Türk Futbolu’na damga vuracak ilk 50 genç futbolcu arasında gösterdiği forvet oyuncusu Hakan Akman’da 3. Lig ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor ile anlaştı.

 

PARLAYAN 1461 TRABZONSPOR’A

Yine geçtiğimiz sezon taraftara kaçırdığı gol pozisyonları sonrası ah vah çektirten İbrahim Parlayan da 1461 Trabzonspor ile anlaştı.

Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.