banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Ne oldum değil, ne olacağım hikayesi

o zamanki yönetimin primlerini ödemediğini ileri sürerek Ali Sami Yen Stadı önünde açlık grevine başladı.

Alper Tezcan, öğlen saatlerinde elindeki UEFA Kupası madalyası ve Galatasaray forması ile stadın önüne geldi. Bir maç sırasında geçirdiği sakatlığın ardından 12 defa ameliyat olan ve bu ameliyatlar nedeniyle oturamadığını söyleyen Tezcan, "Galatasaray'dan, UEFA Kupasını kazanmamız nedeniyle 250 Cumhuriyet Altını, 250 bin dolar, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'nın primlerini alacağım var. Bunu o zamanki yönetim vermedi. Benim derdim de o zamanki yönetim. Buradan, o zamanki yönetim kadrosuna sesleniyorum. Alacaklarımı versinler" dedi. 

Tezcan, borçları nedeniyle bir dönem madalyasını satmayı düşündüğünü ifade ederek, " 'Bunu yapma sana yardımcı olacağız' diye engellediler. Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen sözlerinde durmadılar. Ameliyat parasını ödeyemediğim için borçlarım var. Ödeyemediğim için sürekli faiz ekleniyor. Ben bunları hak etmedim. Benim param ödenmediği sürece burada açlık grevi yapacağım. Ne zaman paramı verirlerse, o zaman açlık grevini sona erdireceğim. Buradan gençlere sesleniyorum. Öncelikle eğitim. Okul okusunlar, futbol ikinci planda olsun. Ben futbola önem verdim ve bu haldeyim" diye konuştu. 

Alper Tezcan'ın annesi, babası ve kardeşi de bir süre eski futbolcunun yanında kalarak eylemine destek verdi.
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.