banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Nabi Kırmızı fikstürle ilgili açıklama yaptı


2014-2015 Sezonu PTT 1. Lig fikstürü İstanbul'da çekildi. Grand Tarabya Otel'de gerçekleştirilen kura çekimine TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, TRT Spor ve Haber Yayınları Daire Başkanı Nasuhi Güngör, TRT Spor Kanal Koordinatörü Abdurrahman Başpınar, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp başkanları ve PTT 1. Lig'de mücadele edecek kulüplerin temsilcileri ile Şanlıurfaspor'u temsilen Kulüp başkanı Fethi Şimşek, AS Başkan Nabi Kırmızı ve 2. başkan Ömer Faruk Bahçıvan katıldı.
Kırmızı: "İlk hafta evimizde oynamak olumlu oldu"
Grand Tarabya Otel'de yapılan kura çekimine katılan Şanlıurfaspor Kulüp AS Başkanı ve Kulüp sözcüsü Nabi Kırmızı, Seyircimizin takımını görmesi açısından çok olumlu bir maç olacak dedi.
TRT Spor'un Canlı olarak yayınladığı Fikstür çekimi sonrası TRT Spor'a konuşan Kırmızı, "Seyircimiz takımımızı göremek istiyor bizim için olumlu bir maç olacak inşallah. Urfaspor ve tüm takımlar için haylısı olsun. hazırlıklarımız devam ediyoruz. bir iki transfer daha yapıp lige hazır hale geleceğiz" diye konuştu.
Şanlıurfaspor'un her zaman hedefleri olan bir ekip olduğuna dikkat çeken Kırmızı, "Tabi Urfa 8 bin yıllık bir geçmişi olan bir şehir. Nüfus olarakta en büyük şehirlerden biri. Bölgemizde Süper ligde takım yok. Biz bölge olarak Urfamızı süper ligde temsil etmek isyitoruz. Hiç bir zaman Urfaspor hedefsiz olmaz. Urfaspor her zaman hedefi olan bir takımdır. Ama futbol bu. 3 sonuçlu bir oyundur. Biz her maçımızda hedefe nasıl gideriz diye düşünüyoruz. İnşallah istediğimiz hedefe gideriz"
Şanlıurfaspor'un Rodrigo Tello gibi bir oyuncuyu transfer ettiğine yönelik soruya ise Kırmızı, Siz de izlemişsinizdir Tello transferi olumlu yankı buldu. Kişiliği ile de abilik yapacak zaten. Kendisini takım kaptanı olarak belirlendi. Diğer transferlerimiz de bu bilinçle yapıldı. Zannediyorum birlikte, hep beraber bireysel değilde birliktelikle sıkıntı yaşamayacağız. Ama futbol bu inşallah sıkıntı yaşamayız. Stadımız maalesef eski proje. Çok büyük 30 bin kişilik ama seyircinin sahaya yansıması beklediğimiz gibi olmuyor. Ama başkanımızın çok üzerinde durduğu tribünlerin sahaya yaklaştırılması için bir düşüncemiz var. Herşeye rağmen seyricmizin stadı doldurup bu boşluğu kapatacağına inanıyoruz şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.