banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Mustafa Yumluyu bile şaşırtan gol
Trabzonsporun Beşiktaşı 1-0 yendiği maçta galibiyeti getiren golü atan Mustafa Yumlu, Rüyada gibiyim. Beşiktaş maçında forma giyip, gol atıp, o golle 3 puanın geleceği ancak rüyada olur diye düşünüyordum dedi.

Mustafa Yumlu, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, hafta içinde kutladığı doğum günü sonrası kendisine en güzel hediyenin teknik direktör Şenol Güneş tarafından verildiğini belirterek, Kayserispor maçında Girayın talihsiz bir şekilde kırmızı kart görmesiyle forma giyme şansımın olabileceğini düşündüm. Hafta içinde yapılan antrenmanlarda hocalarımın bana gösterdikleri ilgi, beklentimi yükseltti, hırsımı artırdı. Oynayabileceğimi düşündüm. Yapılan taktik idmanlarda da Şenol hoca savunmada beni ve Ceyhunu denedi. Sonunda Beşiktaş maçında benim oynamama karar verdi dedi.

Bu karar sonrası maça çok iyi konsantre olduğunu ifade eden Mustafa, şöyle devam etti:

Beşiktaşın, Avrupa dahil oynadığı tüm maçları izledim, özellikle hücum oyuncularının neler yapabildiklerini titizlikle inceledim. Maç gecesi rahat uyudum, ancak Hüseyin Avni Aker Stadına ayak bastığımda büyük heyecan yaşadım. Atmosferden etkilendim, bir an rüyada olabileceğimi düşündüm. Ancak hakemin düdüğünü çalmasıyla tamamen maça konsantre oldum. Maç öncesi de kaptanımız Yattara, otobüste benimle özel olarak ilgilenerek, (Rahat oyna. İdmandaymışsın gibi davran. Hiç panik yapma, kaybedeceğin bir şey yok ama kazanacağın çok şey var) dedi. Sonrasında Egemen, Serkan, Tolga, Selçuk, Burak ağabeyler benimle konuştular.

Teknik direktör Güneşin bir rüyayı gerçeğe dönüştürerek kendisine formayı verdiğini dile getiren Mustafa, Ben de elimden geldiğince iyi mücadele ederek çok güzel bir gole imza atmayı başardım. O gol sonrası da 3 puan kazandık. Antrenmanlarda ülkenin en iyi duran top kullanıcıları Selçuk ve Yattara ağabey sürekli ceza sahası içine etkili ortalar yaptılar. Biz de bu topları gole çevirmeye çalıştık. Maçta da bu pozisyonlarda ileri çıkarak gol aradım. İlk yarıda benzer pozisyonlarda top kalecide kaldı. İkinci yarıda bunu başardım ifadelerini kullandı.

-RÜYADA GİBİYİM-

Golü attıktan sonra şaşkınlık ve büyük sevinç yaşadığını anlatan Mustafa, şunları kaydetti:

Rüyada gibiyim. Beşiktaş maçında forma giyip, gol atıp, o golle 3 puanın geleceği ancak rüyada olur diye düşünüyordum. Golü bana güvenip forma verdiği için Şenol hocama armağan etmek istedim. Maçtan sonra da mutluluğum devam etti. Tercümanımız Halil, beni eve bıraktı. Annem ve babam beni büyük bir sevinçle karşıladılar. Birlikte tüm spor programlarını izledim. Sabaha kadar da gözüme hiç uyku girmedi.

Sezon başında kiralık olarak başka bir takıma gönderilebileceğini düşündüğünü belirten Mustafa, Sezon başı kamplarında kendimi gösterebilmek adına elimden geleni yaptım. Hazırlık maçlarındaki performansımla da Şenol hocamın güvenini kazanıp takımda kaldım. Ekibimizdeki deneyimli oyuncular sayesinde eksiklerimi gidermeyi başardım dedi.

Mustafa, kendisi gibi genç oyuncuların bıkmadan, usanmadan çalışmalarını sürdürmeleri gerektiğini vurgulayarak, Bir gün gereken şans geliyor. Yeterki umutsuzluğa kapılmasınlar. Bunun yanında teknik adamların da gençlere güvenmeleri gerekir diye konuştu.

-ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM-

Mustafa Yumlu, takımın bundan sonraki hedefinin hasreti sona erdirerek, şampiyonluk yaşamak olduğunu kaydederek, İnşallah Beşiktaş maçında attığım gol bunun kıvılcımı olur. Bundan sonra tekrar yedek kulübesine veya tribüne dönmek benim için sorun değil. Çalışarak sıramın gelmesini beklerim. Bireysel olarak hedefim bu takımda uzun yıllar forma giyip, şampiyonluklar yaşamak. Ondan sonra ise en büyük beklentim milli formayı giymek ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.