banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Mustafa Yavuz'dan Bayan basketçilere destek VİDEO

Türkiye Basketbol  2. Lig B grubunda mücadele eden Harranspor Bayan Basketbol Takımı, yaşanan maddi krizden  kurtulmak için destek arayışlarını sürdürüyorlar.

 

Hiçbir şekilde sponsor bulamayan ve destek alamayan Harranspor Bayan Basketbol Takımı, çareyi il genel meclisine gitmekte buldu. Kulüp Başkanlığını Mehmet Aslan’ın yaptığı Harranspor Bayan Basketbol Takımı bugün tam kadro İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret ederek taleplerini ilettiler.

 

Şanlıurfa’nın tek bayan takımı olduklarını belirten Harranspor Bayan Basketbol Takımı oyuncuları, maddi manevi hiç kimseden destek alamadıklarını söyleyerek yetkililerin kendilerine sahip çıkmalarını istediler.

 

Harranspor Bayan Basketbol Takımı oyuncularının yabancı olmaları ve takıma gönül vererek oynamaları yöneticileri mutlu kılarken öte yandan takıma maddi desteğin sağlanamaması Başkan Mehmet Aslan’ı ve diğer yönetici arkadaşları üzüyor.

 

İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ile görüşen Bayan sporcular Yavuz’dan destek sözü aldı. İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, bu konuyu meclis gündemine taşıyacaklarını belirterek, Sayın Valimiz Celalettin Güvenç ile de istişare ederek kendilerine maddi desteğin dışında manevi desteğinde sağlayacağını söyledi.


Olumsuzluk sahaya yansıyor

Maddi ve manevi destek alamayan Harranspor Bayan Basketbol Takımı sponsor bulamadıkları ve gerekli destekleri alamadıkları için ligin ilk iki haftasında da eve mağlup döndü. Ziyarette Başkan Yavuz’la görüşen Harranspor Kulübü Yöneticileri ve sporcuları bir nebze de olsa moral depolayarak ligin 3. Maçında galip geleceklerini sözünü verdiler.

 

Yaklaşık bir saat süren ziyaret sonrası Harranspor Kulüp Başkanı Mehmet Aslan ve bayan sporcular, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz’a 63 sırt numaralı ve Mustafa Yavuz yazılı bir basketbol forması hediye ederek günün anısında plaket takdim ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.