banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Mustafa Yavuz; Şampiyonluk sevincimize gölge düştü
"EV SAHİBİ GEREKİRSE AYAKTA KALIR"
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in yoğun programına ara verip, şampiyonluk kutlamalarına geldiğine dikkat çeken  Yavuz, şunları söyledi: “Üzülerek söylüyorum, şampiyonluk sevincine gölge düşürülmüştür.

Bir kaç hafta önce hatırlarsınız deplasmanda Bozüyükspor’la oynamıştık. Statta yer kalmamıştı. Orada Bozüyükspor Kulüp Başkanı, Belediye Başkanı ve arkadaşları bizleri oturtmak adına maçı ayakta izlediler. Benim yerimde de maç günü koltuk üzerinde ismim yazmasına rağmen başka biri oturmuştu. Ben o arkadaşı kaldırmaya gönlüm razı olmadı, bekledim.  Çünkü biz ev sahibiyiz, gerekirse maçı ayakta izleriz. Arkadaşlarım bazı kırgınlıklar yaşamış olsa da  bunu hiç olmazsa o mutluluk tablosu içerisinde  belli etmemeleri, mütevazi bir tutum içinde olmaları gerekirdi.  Maçtan sonra üstü açık araçla Bakanımız, Valimizle birlikte şehir turu planlamıştık   Olan bitenlerden dolayı bunu iptal etmek zorunda  kaldık.  Yoğun programına ara verip ilimize gelen Bakanımız Sayın Faruk Çelik  hayal kırıklığına uğramış bir şekilde kentten ayrıldı. Takımın şampiyonluğuna onun  gerçekten çok büyük bir katkısı olmuştur. Bu çabalarının karşılığında iyi bir  ev sahipliği  yapamadık,  sınıfta kaldık.
Aynı şekilde bu başarıda büyük emeği olan Teknik Direktörümüz  Kemal Kılıç’a da hakketmediği bir muamele yaptık. 
Oysa bizim vefalı olmamız gerekirdi. Bu takımın başarısında GAP Arena’ya bedava seyirci taşıyan otobüs şoförünün  bile  katkısı vardır. 
Ayrıca  AK Parti’nin şampiyonluktan nemalanma gibi bir derdi yoktur.  Bu şehir zaten son seçimde 10 milletvekili çıkararak, güvenini ortaya koymuştur.”
Haberin devamı için tıklayınız

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.