banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Müslüm Abacıya spor ödülü

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2010 yılında Şanlıurfa’da spora ve sportif faaliyet alanlarına  katkıda bulunan kişi ve kurumlara Onur Plaketi verilecek.

     Amaçlarının Şanlıurfa’da spor faaliyetlerinin duyurulması ve gençlerin spora teşvik edilmesi olduğunu belirten Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, “İl Müdürlüğümüzce ilk kez tertip edilecek tören geleneksel hale dönüştürülecek ve Aralık ayının 3. haftası kamuoyuna ve ilgililerine duyurulacak. Bu yıl ilkini düzenleyeceğimiz tören, 23 Aralık 2010 Perşembe günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün idari binasında gerçekleştirilecek” dedi.

     Altuğ, Şanlıurfa’da spora değer katanlar olarak belirledikleri Bürokrat, spor kulübü yöneticisi, spor il temsilcileri ve gazetecilere Onur Plaketi vereceklerini söyledi.

 Gazetecilerden Usta gazeteci yazar Müslüm Abacıya da ödül verileceği bildirildi.

     Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, plaket törenine basın mensuplarının da davetli olduğunu belirtti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.