banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Muhtarlar Turnuvası Sonuçladı

10 ilçe takımı ile beraber toplam 41 takımın katıldığı turnuva Minikler, Yıldızlar ve A Gençler olarak 3 grupta oynanan maçlar sonunda A Gençlerde Ceylanpınar Aydınlık mahallesi grubun’da şampiyon olurken, Yıldızlar Grubunda Ertuğrulgazi mahallesi, Minikler Grubun’da da Şehitlik Mahallesi  Şampiyon oldu.

RASİM KARA;ŞAMPİYONLARIN KUPASINI VERDİ

GENÇLERİN KUPA VE MADALYALARINI RASİM KARA VERDİ; KARA Verdiği demeçte Bu gençlerle ve bu Muhteşem Gap Arena stadı ile Şanlıurfaspor Süper Liğ’i Hak ediyor diyerek hayranlığını dile getirdi
A Gençlerin Şampiyonluk Kupa ve madalyalarını Türkiye Muhtarlar derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İ.Halil HAKTANKAÇMAZ Yıldızlar Grubu Şampiyonun Kupa ve madalyasını Türkiye Muhtarlar derneği Şanlıurfa Şube 2.Başkanı Mehmet KARAKUŞ, Minikler Şampiyonluk Kupa ve madalyalarını Türkiye Milli Takımlar Antrenörlerinden Beşiktaş’ın eski Kalecisi ve Teknikdirektörü  Rasim KARA  verdi.

KARA Verdiği demeçte Bu gençlerle ve bu Muhteşem Gap Arena  stadı ile Şanlıurfaspor Süper Liğ’i Hak ediyor diyerek hayranlığını dile getirdi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.