banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

Misimovicden F.Bahçeye gönderme
Galatasarayın yıldız futbolcusu Zvjezdan Misimovic, Galatasaray ve İstanbulda çok mutlu olduğunu ve futbol adına yapabileceği her şeyi Galatasarayda yapmayı arzuladığını söyledi.

Karabük yenilgisini değerlendirirken ilginç de bir göndermede bulunan Misimovic, Anakaragücü ve sonrasında Fenerbahçe maçlarında puan kayıplarımızı telafi edeceğiz. dedi.

ÖNEMLİ OLAN LİGİ ZİRVEDE BİTİRMEK
Radyosporda Özgür Sancarla Haber Özel Programına katılan Misimovic, Değişik bir ülke, değişik bir takıma gelen her futbolcunun biraz zamana ihtiyacı vardır. Yeni bir sistemin içerisinde yer alıyorum. Benim de zamana ihtiyacım var. Ama şunu çok iyi biliyorum Ben Galatasarayda çok iyi işler yapacağım, çok iyi oynayacağım. Takım olarak da daha iyi olacağız. Sezona arzu etmediğimiz puan kayıplarıyla başladık. Ama son mağlubiyetten önce yakaladığımız bir galibiyet serisi var. Önemli olan bunu sürdürebilimek. Taraftarımızın mağlubiyetten dolayı elbette üzülüyor; ama önemli olan sezon sonunda ligi en üst seviyede bitirmek Biz kaliteli bir ekibiz ve ligi zirvede bitirip hedefe ulaşacağımıza eminim dedi.

10 NUMARA POZİSYONUNDAYIM, ZAMAN LAZIM
Kendisini zaman tanınmasını isteyen Misimovic, Ben profesyonel bir futbolcuyum, en iyisini vermek için uğraşırım. Galatasarayda futbol adına yapabileceğim her şeyi yapmak istiyorum. Değişik bir ülkeye geldiğinde ilk zamanlar zorlanman normal. Benim şu anda yaşadığım bu. 10 numara pozisyonundayım, bu çok özel bir pozisyon. Saha içerisinde top koşturmam gerek doğal olarak bana yakın oynayarn futbolcuların özelliklerini iyi bilmeliyim. Bunu tam olarak kavramak da zaman alır. Biraz zamana ihtiyacım var şeklinde konuştu.

AYRILMAM SÖZ KONUSU DEĞİL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.