banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Milliler hazırlıklarını tamamladı
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda, yarın deplasmanda Almanya ile karşılaşacak Türkiye, bugün akşam son antrenmanını yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Karşılaşmanın oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadındaki son antrenmana tüm oyuncular katıldı. İdmanın basına açık 15 dakikalık bölümünde oyuncular, hafif koşu ve ısınma hareketlerinin ardından ortada top kapmaca oynadılar.

Öte yandan, sakatlanarak milli takım kafilesinden ayrılan Arda Turanın yerine yarın ilk 11de Nuri Şahinin forma giymesi bekleniyor.

Almanya ile Türkiye arasında yarın TSİ 21.45te oynanacak karşılaşmayı İngiliz Howard Webb yönetecek. Webbin yardımcılıklarını Michael Mullarkey ve Peter Kirkup yapacak. Almanya-Türkiye maçını NTV naklen yayınlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.