banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Milli takım kızları balıklıgölde

Şanlıurfa GAP Arena stadında Rusya Bayan Milli takımı ile yapılan ilk hazırlık maçında 6-2 galip gelen U15 Yıldız Bayan Futbol takımı sporcu ve teknik heyeti,

Şanlıurfanın tarihi ve turistik makamlarını gezerek bol bol fotoğraf çektirdiler.

Kutsal balıklara da yem atan milli yılız kızlar başarılı olmaları için dilek tutup dua ettiler.

Image

 

     U15 Bayan Milli Futbol takımı Teknik Direktörü Taygun Erdem ile kaleci Antrenörü Metin Akçevre ve bayan sporcular, ilk maçin farkli galibiyet sevincini Şanlıurfanın tarihi balıklıgöl ve mukaddes makamlarını gezerek yaşadılar. .

     Bayan futbolcular ve teknik heyet Şanlıurfayı çok beğendiklerini ve hayran kaldıklarını belirterek, Hazırlık maçlarında eksikliklerimizi görüp daha çok çalışıyoruz. Rusya takımı karşısında farklı galibiyet almamız hepimizi oldukça sevindirmiştir. Bu vesileyle Şanlıurfanın tarihi mekanlarını da gezip görmek istedik. Gerçekten harika yerler dediler.

     Milli kızlar, Hz. İbrahim Peygamberin doğduğu mağarayı da ziyaret ederek dua ettiler. Ateşe atıldığı yer olan Balıklıgölün kutsal balıklarına da yem atarak başarılı olmaları için bol bol dua ettiler.

     Yarın GAP Arena stadında oynayacakları 2. Hazırlık maçında da galip gelmek için de dua etmeyi ihmal etmeyen milliler ve teknik heyet son hazırlıklarını yapmak üzere stada geçtiler.

     15 yaş altı bayan milli futbol takaıamda oynayan ve ilk hazırlık maçında takımının 4. golünün atan Hakkarili Kader Doğan ile Hatice Yaşar da Şanlıurfaya hayran kaldıklarını, Şanlıurfada bulunmaktan ve milli maç hazırlığının Şanlıurfada oynanmasından dolayı mutlu olduklarını söylediler.

Müslüm Abacı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.