banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Milli Takım Estonya ve Hollanda kadrosu açıklandı
Ay-yıldızlılar, Estonya ile 11 Ekim'de Tallinn'de A Le Coq Arena'da saat 21.30'da karşılaşacak. Hollanda maçı ise 15 Ekim Salı akşamı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve 21.00'de başlayacak.
Hamstring adalesinde sakatlığı bulunan Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup ile geçtiğimiz hafta takımıyla çıktığı maçta uyluk arka adalesinden sakatlık geçiren St. Etienne'de forma giyen Mevlüt Erdinç aday kadroya alınmadı. A Milli Takım Doktoru Sarper Çetinkaya yaptığı açıklamada, her iki oyuncunun sakatlıklarının Estonya ve Hollanda maçlarına kadar düzelmeyeceği anlaşıldığı için, sağlık ekibinin önerisi ve teknik heyetin kararıyla iki oyuncunun tedavilerine kulüplerinde devam edilmesinin uygun görüldüğünü söyledi.

3 SÜRPRİZ YENİ İSİM

Fatih Terim Gaziantepspor'dan Cenk Tosun, Kayserispor'dan Salih Dursun ve Trabzonspor'dan Aykut Demir'i ilk kez aday kadroya çağırdı
(Rotahaber)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.