banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

MERSİN VALİSİNDEN URFASPOR'A ZİYARET

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde bir zamanlar Kaymakam Vekili olarak görev yapan Hasan Basri Güzeloğlu yıllar sonra Mersin Valisi olarak Şanlıurfaspor Yönetimine destek vermek için ziyarette bulundu.

Şanlıurfaspor Yönetimine Ziyaret dün akşam saat 18.00 sıralarında Şanlıurfaspor Kulübü Tesislerinde gerçekleşti. Vali Güzeloğlu ve beraberindeki heyet tesis girişinde kulüp yönetimi tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Yönetim odasına geçen Vali ve beraberindeki heyet, burada kulüp yönetiminden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Şanlıurfaspor’un bu yılki hedefinin büyük olduğunu ve bu yolda emin adımlarla yol alındığını belirten konuşmaların ardından Mersin Valisi Güzeloğlu da bir açıklama yaptı. Güzeloğlu şunları söyledi: “ Öncelikle bugün Urfa ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğumu belirtiyorum. Memleketimize gelmekten, havasını solumaktan, hemşerilerimizle buluşmaktan dolayı son derece mutluyuz. Tabii Urfa ziyareti sırasında kentin en önemli markalarından Urfaspor’u da ziyaret ettim. Değerli Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimizin bu sene çok güçlü başlayan, güzel devam eden ve inşallah güzel de sonuçlanacağına inandığımız başarılarından dolayı hem tebrik etmek için hem de desteğimizi kendilerine paylaşmak için buradayız. Futbol çok özel bir olay. Bir spor olayının ötesinde sosyal ve toplumsal bir olay. Bir kentin her kesimini, her kurumunu buluşturan bir olay. Şanlıurfaspor, Şanlıurfa’nın süper lige giden sürecinde, onu temsil eden başarılı bir yapıda. Başkanımız ve tüm arkadaşlarımız, takım oyuncularımız, teknik kadromuz hepsi bu konuda kararlı görünüyor. Takımın da bu güne kadar ki sonuçları bunu gösteriyor. Bundan büyük bir mutluluk duyuyorum. İnşallah sportmence bitecek bir lig ve sezon sonucunda istediğimiz hedefe varacağımızı umuyorum bir Şanlıurfalı olarak” şeklinde konuştu.

Ardından sözü devralan Kulüp Yönetimi Kemal Saraçoğlu ziyaretten ve güzel temennilerden dolayı duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti: “ Urfaspor yönetimi olarak gurur duyduğumuz Mersin’in Şanlıurfalı Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Şanlıurfaspor Kulübüne gelerek, bizzat yönetim kurulumuzu tebrik etmesi bizleri gerçekten onurlandırmıştır. Kendisine bu ince nezaketinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Valimizin maçlarımıza da gelmesini rica ediyoruz, ve çok  teşekkür ediyoruz sağ olun” dedi


GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.