banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Merakla beklenen takım Ankaragücü!
Voleybolda, kapandı kapanacak söylentilerinin ardından transfer sezonunun bitimine 1 hafta kala oluşturulan Aroma Bayanlar Birinci Ligi takımlarından Ankaragücü, yeni sezona hazır.Geçen sezon yönetimle oyuncular arasında çıkan sorunlar nedeniyle sıkıntılı dönemler geçirilen takımdaki belirsizlik, yaz süresince de devam etmiş ve yönetimin sessiz tavrı birçok söylentiye neden olmuştu. Voleybol şubesinin kapatılacağı konuşulurken, sessiz sedasız transfer yapan Ankaragücü, geçen sezonun aksine gelecek sezon için olumlu bir tablo çizdi.

Konuyla ilgili AA muhabirinin görüştüğü kulüp antrenörü Hüseyin Doğanyüz, herşeyin transfer sezonunun bitimine 1 hafta kala oluştuğunu belirterek, Bu şartlarda olabilecek en iyi takımı kurduk. Şu an çok düzgün bir ortam var. Oyuncuların karakterleri ve birbirleriyle uyumları çok iyi. çok az vaktimiz vardı ama doğru yerlerde doğru oyuncular vardı. Bu konuda çok şanslıyız dedi.

Özellikle yabancı oyuncu seçiminin çok iyi olduğunu kaydeden Doğanyüz, 2 yabancı oyuncumuz var, 1 tane daha alacağız. 1 tane de yerli oyuncuya ihtiyacımız var. 10 kişilik kadromuz hazır. Çok genç, yetenekli ve hırslı oyuncularla anlaştık. Geç ama iyi oldu. Ekstra işler yapabilecek bir takım kurduk diye konuştu.

-BİR ANTRENÖR OLARAK YÖNETİMDEN ÇOK MEMNUNUM-

Ankaragücü ile anlaşmadan önce dışarıdan kulağına gelenlerle şu an içinde bulunduğu ortamın çok farklı olduğunu ifade eden Doğanyüz, kulüp yönetiminin, söylenenlerin aksine voleybola çok ciddi yaklaştığını belirtti.

Voleybol şubesinin başında bulunan Ayhan Atalayın takım için en iyisini istediğini dile getiren Doğanyüz, şöyle devam etti:

Ayhan bey bizimle çok ilgileniyor. Hiçbir isteğimiz geri çevrilmedi. Ne düşünüp, ne hayal ettiysek hepsine destek oluyor. Bir antrenör olarak yönetimden çok memnunum. Burası kurumsal bir yapı ve bu iş çok ciddiye alınıyor. Geçen yıl takımın menajeri yoktu. Bu yıl menajerliğe Eda Çankaya getirildi. Eda bu takımda kaptanlık yapmış ve takımı çok iyi tanıyan birisi. Bu da büyük avantaj. Düzgün bir ekip olduk. Antrenör yardımcılarımız da konularında çok iyiler. Bu salonu da bayan voleybolu için daha sistemli düzgün bir hale getirmeye çalışıyoruz. PAF takım yeniden yapılandırılacak. Bunlar uzun dönemli hedefler. Yavaş yavaş hepsini oturtacağız.

-TARAFTAR TAKIMA KÜSMEZ-

Doğanyüz, Ankaragücünü ve Ankarayı düzgün bir şekilde temsil edecek bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, İlk hedefimiz ilk 8 içine girerek play-off oynayabilmek. Takımın sahaya yansıtacağı oyunu gördükten sonra da belki 5incilik, 6ncılık bile olabilir. Şu an ligde ilk 4 takım gerçekten bütçe ve kadrolarıyla çok üst düzey takımlar. Bu 4 takımın dışındaki takımlar için ilk 4e girmek biraz hayalci bir yaklaşım olur dedi.

Ankaragücü taraftar sitelerinde kulüp yönetiminin, voleybolla ilgilenmediği gerekçesiyle eleştirildiği hatırlatılan Doğanyüz, konuşmasını şöyle tamamladı:

Taraftar takıma küsmez. Bu yıl yine gelip bize destek olsunlar. Güzel maçlar çıkartacağız. En azından sahada bu takım elinden geleni yaptı dedirteceğimiz maçlar oynayacağız.

Kulüp menajeri Eda Çankaya ise çalışmaya başlayalı henüz 2 hafta olduğunu ama çok güzel bir hava yakaladıklarını ifade ederek, Kızlar çok genç, kolej havasında güzel bir ortam var. Zaten herkes birbirini tanıyor, ancak önemli olan aynı ortamda o bütünlüğü yakalayabilmek ve biz bunu yakaladık diye konuştu.

Doğanyüzün, Türkiyenin en tecrübeli ve geçmişi başarılarla dolu antrenörlerinden biri olduğunu kaydeden Çankaya, Oyuncularımız da bu anlamda çok şanslı. Umarım takımımız için güzel bir sezon olur dedi.

Ankaragücü Bayan Voleybol Takımında forma giyen oyuncular şöyle: Merve Gülaç, Zennibe Yıldız, Gizem Giraygil, Tuğçe Hocaoğlu, Sinem Erdoğan, Ayça Naz İhtiyaroğlu, Katherine Zakrevskaya (Belarus), Radostina Teneva Miliçeviç (Bulgaristan), Ecem Saraç, Çiğdem Öztoprak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.