banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

MER-DER’in bayan öğrencileri Urfa spor maçında
Sosyal etkinlik çerçevesinde MER-DER Eğitim Merkezi’nde öğrenimine devam eden bayan öğrenciler, YGS öncesi stres atmak ve Urfaspor’a destek olmak için maçın başlama saatinden önce Gap Arena stadındaki yerlerini aldı.

 

Dernek Başkanı Davut Kırmızıaslan ve MER-DER Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Yavuz’un nezaretinde MER-DER Eğitim Merkezi’nde öğrenim gören 120 bayan öğrenci ve aileleri maçı büyük heyecan ve sevinç ile izledi. Urfaspor’un Bankasya ligine çıkması için destek veren MER-DER Derneği bayan öğrencileri maça götürerek büyük takdir topladı. Urfa’da bayanlar için sosyal etkinlikler kısıtlıdır. Kadınlar, sosyal aktivite açısından arka planda kalmaktadır. Bu nedenle Mersavi Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin düzenlemiş olduğu bu etkinlik Şanlıurfalılar tarafından büyük takdir aldı.



Bayan öğrenciler ve aileleri, düzenlenen bu etkinlikten dolayı memnuniyetlerini ifade etmek üzere; “MERDER Yönetim kurulu ve Eğitim Merkezi müdürümüze gönülden teşekkür ederiz.” dediler. Dernek Başkanı Davut Kırmızıaslan da, bu gibi etkinliklerin devam edeceğini ve kız öğrencilere geleceğin mimarları olarak baktıklarını bu nedenle onlara daha farklı bir değer verdiklerini, söyleyerek bu gibi çalışmalar tüm öğrencilerimizi kapsayacak şekilde devam edecektir.”dedi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.