banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Melo resmen G.Saray'da
Juventus, Galatasaray'a transferi gündemde olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo'yla ilgili resmi sitesinde bir açıklama yayınladı.
İtalyan devi Juventus son günlerde Galatasaray ile adı anılan oyuncusu Felipe Melo'nun transferini resmi sitesinden açıkladı.
 
Brezilyalı orta saha oyuncusunu Galatasaray'a 1 sezonluğuna kiraladığını duyuran Juventus, kiralama bedelinin de 1.5 milyon euro olduğunu açıkladı.
 
Siyah beyazlı takımın resmi sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray'ın sezon sonunda Brezilya milli takımında da forma giyen Melo'yu tranfer etme opsiyonuna sahip olduğunu da belirtti. Bu anlaşmaya göre sarı kırmızılı takım Melo'nun bonservisini 13 milyon euro karşılığında alabilecek.
 
Brezilyalı oyuncuyu taşıyan uçak Almanya'ya inerken, yıldız futbolcunun kısa süre içinde kampa katılması bekleniyor.
 
FELİPE MELO'YU TANIYALIM...
 
Brezilya'nın Volta Redonda kentinde 26 Haziran 1983 yılında dünyaya gelen ve tam adı Felipe Melo vicente de Carvalho olan orta saha oyuncusu futbol kariyerine 2001 yılında Flamengo'da başladı. Defansa yönelik bir orta saha olan Melo iki sene formasını giydiği Flamengo'nun ardından srasıyla ülkesinde Cruziero ve Gremio takımları adına oynadı.
 
2005 yılında kısa bir Mallorca macerasının ardından Racing Santander'e trasnfer olan Melo'nun Racing forması ile geçirdiği iki yılından ardından adresi Almeria oldu. Almeria'da başarılı iki sezon geçiren Brezilyalı İtalya'nın mor menekşeleri Fiorentina'dan gelen teklif sonucu Seria A'nın yolunu tuttu.
 
24 kez de Brezilya milli takımı ile maça çıkan Melo Fiorentina'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti ve İtalyan devi Juventus'a transfer oldu. Büyük umutlarla geldiği Torino ekibinde bir türlü beklenen patlamayı yapamadı ancak yinede iki sezon boyunca 50'nin üzerinde maça çıkma başarısını gösterdi.
 
Melo'nun da formasını giydiği Brezilya 2009 yılında FIFA Konfederasyon Kupası'nı kazandı.
 
Bu arada Melo, hayranı olduğu efsanevi İngiliz futbolcu Gary Lineker'den esinlenerek "Lineker" adını verdiği bir erkek çocuğuna sahip.
 
 
Sporx

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.