banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Manisaspor ve Trabzonspor 1-1 'lerini üzmediler

Süper Lig ilk hafta mücadelesinde Manisaspor, evinde Trabzonspor'u ağırladı.

 

Trabzonspor maçın 39. dakikasında Burak Yılmaz'ın attığı gol ile öne geçti.
 
Manisaspor'da 45. dakikada Isaac Promise hakem Cüneyt Çakır tarafından kırmızı kart ile cezalandırılarak oyun dışı kaldı.
 
Karşılaşmanın 88.dakikasında Manisaspor Simpson ile eşitliği yakaladı.
 
Mücadele 1-1 sona erdi.

 

MAÇTAN NOTLAR
 
Çevre illerden Manisa'ya akın eden Trabzonsporlu taraftarlar kendilerine ayrılan 3 bin kişilik kale arkası tribünü tamamen doldurdu.
 
Bordo mavililer maç boyunca takımlarına destek oldu. 19 Mayıs Stadı'nda Manisasporlu taraftarlara ayrılan bölümlerde ise büyük boşluklar gözlendi. Karşılaşmayı yaklaşık 3 bin Manisalı futbolsever izledi. Siyah beyazlıların, 30, 35 ve 50 TL olarak belirlenen bilet fiyatlarını yüksek bularak maça gelmediği öğrenildi.
 
Manisaspor ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 11. kez karşı karşıya geldi. Geride kalan 10 maçta taraflar 3'er kez galip gelirken, 4 maçta eşitlik bozulmadı. Ev sahibi takım, 4 büyükler arasında en çok Trabzonspor'dan puan aldı.
 
Manisaspor'da Hikmet Karaman'ın yerine göreve gelen teknik direktör Kemal Özdeş, ilk resmi maçına çıktı. Özdeş, siyah beyazlı ekibin 3 yeni transferinden Klukowski'ye ilk 11'de yer verirken Akaminko ve kaleci Volkan Babacan yedekler arasındaydı. Kanada Milli Takımı'ndan yorgun dönen Simpson da yedekler arasında oturdu.
 
Trabzonspor'da yeni transferlerden Volkan, Zokora, Adrian ve Halil maça ilk 11'de başlarken Cech, Aykut ve Henrique yedek kulübesinde teknik direktör Şenol Güneş'ten şans bekledi.
 
Yaklaşık dört ay önce genç yaşta kaybettiğimiz Fanatik Gazetesi spor yazarı Cem Can'ı meslektaşları unutmadı. Maç öncesi 19 Mayıs Stadı'nın basın tribününde oturduğu koltuğa Can'ın fotoğrafı ve çiçekler konuldu.
 
MAÇTAN DAKİKALAR:

MANİSASPOR-TRABZONSPOR: 1-1 MAÇ SONUCU

MAÇTAN NOTLAR:

Ve Cüneyt Çakır, maçın son düdüğünü çaldı. 

90+ Trabzonspor, tüm oyuncularıyla rakip yarı alanda. Artık son saniyeler mücadele.

90' Oyunun sonuna en az 5 dakika ilave edildi.

88' Gol adeta "geliyorum" dedi ve geldi. Murat'ın Trabzonspor savunmasının arasına gönderdiği topla buluşan Simpson, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

88' GOOOLLL... GOOOLLL. Simpson'ın golü 1-1 

87' Manisaspor beraberliğe çok yaklaştı. Simpson'ın sol kanattan ortasında Kahe'nin vuurşu üstten dışarı gitti. 

84' Bordo mavili ekip, rakip defansı az adamla yakaladı. Burak-Henrique-Alanzinho paslaşmasında Alanzinho son olarak topu kaleye gönderdi. Manisaspor defansında günün başarılı ismi Hüseyin'den müthiş bir müdahale geldi. Hüseyin topu çizgiden çıkardı.

79' Trabzonspor çok adamla rakip alana geldi. Manisa defansının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Serkan'ın 25 metreden vuruşu direkten auta gitti.

75' Ömer Aysan, Burak'a yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü.

71' Henrique, seri çalımlarla ceza sahasına kadar girdi, pasını sağ kanattan ceza sahasına sızan Serkan'a verdi. Serkan Balcı'nın sert vuruşu üstten auta gitti.

70' Yiğit'in kullandığı köşe atışında Hüseyin çok iyi yükseldi ve kafayı vurdu. Top auta gitti. Manisaspor 10 kişi oynamasına rağmen topa sahip oluyor belli bölümlerde.

68' Yine Adrian-Burak işbirliği.. Adrian ortaladı, Burak Yılmaz bu kez Halil'e indirdi fakat Altıntop ağır davranınca Manisa defansı topa sahip oldu.

65' Manisaspor, Simpson'ın uzaktan sert vuruşuyla etkili oldu. Bu sert vuruş az farkla üstten auta çıktı.

63' Trabzonsporlu taraftarlardan 61. dakika şovu...

59' Bordo mavili ekip, orta alanda pas yapmaya başladı. Manisaspor hücuma çıkmakta zorlanıyor.

55' Colman uzaklardan vurdu, top ilginç bir şekilde hakeme çarptı ve atak noktalandı.
 
49' Manisaspor bu dakikalarda sağ kanadı kullanıyor.
 
46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sonucu: Manisaspor-Trabzonspor 0-1

45' Manisaspor'da Isaac kırmızı kart gördü. Isaac, Zakora'ya yaptığı hareket sonucu Cüneyt Çakır'dan kırmızı kartı gördü. Manisaspor 10 kişi...

42' Trabzonspor bu dakikalarda oyunda hakimiyetini kurdu. Bordo mavililer topa daha çok sahip olan taraf.

39' Adrian müthiş çalımlarla ceza sahasına girdi, son olarak kaleci İlker'i de geçti. Daha müsait pozisyondaki arkadaşı Burak'ı gördü ve Burak topu ağlara gönderdi.

39' GOOOLLL... GOOOLLL... Burak Yılmaz'ın golü 1-0.

36' Karadeniz ekibi, üstüste kullanılan köşe atışlarından sonuç çıkaramadı. Trabzonspor ilk dakikalara göre daha iyi pas yapmaya başladı.

31' Bu kez Adrian kaleyi yokladı. Kaleci İlker müthiş bir refleks ile top çelmeyi başardı. Trabzonspor'da Colman bu dakikada sarı kart gördü.

28' Ege ekibi İsaac ile gol aradı. Bu oyuncunun ceza sahası dışından yaptığı vuruş yerden dışarı çıktı.

22' Mutlak bir gol pozisyonu! Volkan Şen, Adrian'ın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kaldı ama topu kaleci İlker'e nişanladı.

17' Maç tempo kazandı. Karşılıklı pozisyonlar var ancak, iki takımın da hücum oyuncuları son hareketlerde başarısız

13' Manisaspor, Yiğit Gökoğlan ile tehlike yarattı. Yiğit sol çaprazdan sert vurdu ancak kaleci Tolga bu pozisyonda başarılıydı

7' Volkan'dan bahsederken genç oyuncu büyük bir hata yaptı ve geri pasında topu Dixon'a teslim etti. Dixon'ın sağ çaprazdan vuruşunda top auta gitti.

5' Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, performansı merakla beklenen Volkan Şen'i ilk 11'de oyuna sürdü. Karşılıklı ataklar var.

2' İlk tehlike Trabzonspor'dan.. Serkan Balcı'nın sağ kanattan yaptığı ortaya gelişine vurdu Halil Altıntop ancak top farklı şekilde auta gitti.

1' Ve ilk düdük çaldı, Karşılaşmaya Manisaspor başladı. Her iki takıma da başarılar diliyoruz.

* Artık son kontroller.. Zorlu mücadele başlamak üzere..

* İki takımda sahadaki yerlerini aldı. İstiklal marşımız okunuyor.

İLK 11'LER:
 
MANİSASPOR
İlker
Ömer
Dixon
Hüseyin Tok
Klukowski
Yiğit Gökoğlan
Yiğit İncedemir
Mehmet Güven
Simpson
Murat Erdoğan
Makukula
 
TRABZONSPOR
Tolga 
Serkan
Giray
Glowacki
Celustka 
Burak
Colman
Zokora
Volkan 
Adrian
Henrique
 
STAT: 19 MAYIS
SAAT: 20:00
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV - ROTAHABER
 
ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.